Új hozzászólás Aktív témák

  • juuzer

    addikt

    válasz Jäger86 #119361 üzenetére

    Szerintem amelyik tetszik.

    S8: nagyon jó kijelző, jó kamera, viszonylag sok extra a sw-ben, vízálló, ha ez szempont (csak hülye helyen van az ujjlenyomat olvasó de ez meg megszokható)

    Pixel: kb "a Google referenciakészülék", gyors frissítések, nagyon jó kamera

    Mate 9: ha tepsit keresel mjuk multimédiás tarzalomfogyasztásra, vagy csak szimplán kedveled a nagy telefonokat. Itt is jó a kamera (szubjektív de én jobban kedvelem a Huawei kameráit, nekem s7 és p9 van előbbi az én ízlésemhez mérve túlélesít, jobban mint kellene). Ha nem ragaszkodsz a stock-közeli rendszerhez (elvileg a Samsung is próbálja a stock felé vinni a UI kinézetét) az EMUI is szerethető. Hátránya, hogy a Huaweiek RAM managementje szerintem még mindig borzalmas de egy jól összerakott, minőségi telefon.

    Remélem picit tudtam segíteni, a szakértő kollégák remélem kisegítenek, hogy ne mondjak nagyon nagy baromságot :)

    (És most jönne a "MinekVeszelDrágatelefontHiszAXiaomiRedmi4XÖtödannyiértLealázMindenFlagshipet" de csak trollkodok bocsi :D )

    Én személy szerint az S8-at (Pixelt a gari miatt nem mivel tudtommal official nincs forgalomban itthon, de ezt a többiek pontosítsák pls)

    Krisz0418: Xiaomi Redmi 4X vagy ha nem gáz az 5" akkor Note 4 (vagy Mi A1 de az a kereten felül van de szerintem egy best buy opció, megéri azt a pluszt)

    [ Szerkesztve ]

    Vamos a la playa.

Új hozzászólás Aktív témák