Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz Sziszifeca #7149 üzenetére

    Valami nagyon nem jól működik nálad, ha ennyiszer kell újratelepítend a windowst.
    Mielőtt megnyitsz egy húzós fájlt (crack, keygen, stb), illik előbb átnézni a virustotalon, nem foglal sok időt, mégis rengeteg kellemetlenségtől megmenekülhetsz. Nem kell mindenre rákattintani, nem kell megnyitni akármilyen oldalt, akármit ígér, az ilyen serialos honlapokat elkerülni jó messzire el kell kerülni.
    Az nagy hülyeség hogy egyszerre két vírusirtót használsz, örülj ha eddig nem volt gondod emiatt, a vírusirtókat nem úgy tervezték hogy elviseljenek maguk mellett még egy konkurenciát. Az nem számít hogy te mit hiszel, két vírusirtót használni egyszerre tilos.

    Ha mindenképp vágysz egyszerre két vírusirtóra, használj GDATA Internet Security-t, ebből a 2008-as verzió Kaspersky és Avast, a 2009-es verzió BitDefender és Avast vírusirtó motorokat használ és ezeket úgy tervezték hogy együtt tudjanak működni.

    De szerintem ésszerű használat mellett elég egy alacsony erőforrásigényű antivirus kiegészítve egy anti spy alkalmazással.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák