Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    Én azt nem szeretem, mikor egy Linux-párti leszólja a Windows-t, majdhogynem leszólja a Windows-t kedvelőket; csak rosszat lát a Windowsban és minden a Windows hibája. Pl. egyik barátnőm (ő is kicsit kocka, bár szerencséjére sokkal kevésbé mint én) reakciója, mikor mondtam neki, hogy illegális W7-et láttam a Media Markt-ban: Ezért kell Linuxot használni. Ja, és minden alkalmat megragad, hogy ezt a mondatot elmondhassa.
    A Linux minden apró "jó" tulajdonságát, ami pl. engem még idegesítene is (nemhogy jónak nem találom) úgy mesélik a Linux fanok/felhasználók, mintha világmegváltó feature-k lennének azok. Pl. a Linux maga keresi a frissítéseket - és? A Windowsban is szól minden szoftver, ha frissítést talál magához, nem kell ezt az op.rendszer megtegye.

    Szóval nekem ezért van elegem már magából a Linuxból is, ebből a hozzáállásból meg végképp.
    És én tényleg szeretem a Windowst, amivel évek óta nem volt komoly problémám (kivéve, ha vírusos lett, de az se elsősorban a Win hibája), tehát nekem ugyanúgy rosszul esik a szidása, mint a Linuxosoknak a Linux szidása...

    Meg kellene tanulnunk egymás mellett élni - tudom, ebben nekem is van mit fejlődnöm -; mármint Linux-tábornak és Windows-tábornak. Nem állandóan szapulni a másik szoftverét, és főleg nem a másikat, amiért azt használja!
    Egyetlen érvet találok a Linux mellett - mondjuk ez elég erős -, hogy ingyen van. Jó, még egyet, hogy nem kell biztonsági szoftvereket használni. Nem csoda, hogy nem találok több érvet, mikor a Windows majdnem tökéletesen fut nálam. :) Ritkán nem. De lefagyott pingvint is láttam már, élőben, és most nem hazudok. ;)

    ÉN nem akartam senki Linuxost megbántani, csak a véleményemet írtam le a dologról...Ha valakit megbántatottam, bocsánatot kérek tőle!

    Az avast! úgy gondolta, hogy most kellemesen megzavar a hozzászólás írása közben.. :) Na ezért viszont jó lenne Linuxot használni - mint feljebb is írtam - ott nem kell vírusirtó, ami zaklat. :))

Aktív témák