Aktív témák

  • BlackSeven

    aktív tag

    Hali Urak!

    Látom másnál okoz gondot az AVG és külön tűzfal együttműködése. Én tettem fel a barátomnak az AVG AntiVirust, azt amelyikhez úgy 3 hete lehetett kérni ingyenes 1 éves promót. Outpost mellé lett telepítve és a tűzfal jelezte is a telepítéskor, hogy kész az együttműködésre. Outpost kikapcsolta a saját kémprogram védelmét (szokásos módon, hogy elkerülje az ütközést). Nem is volt gond egy ideig, de barátom telefonált, hogy pár napja az AVG ikonja nem jelenik meg a Tálcán és BK. azt jelzi, hogy nincs antivirus bekapcsolva a számítógépen. Próbálta a Start menüből indítani az AVG-t de onnan sem ment. Leszedtem Revoval az AVG-t és újra telepítettem, de azt kapom figyelmeztetésnek, hogy a 'Viruskereső' és az 'Állandó védelem ' modulja nem aktív. Bármit tettem nem tudom aktiválni. Leszedtem az Outpostot de semmi változás. Leszedtem az AVG-t majd vissza tettem csak az AVG-t, a tűzfal nem volt fent de oda jutottunk, hogy így ebben a felállásban az avg.exe meg már el sem indult.
    Ezzel csak azt szeretném jelezni mindenkinek, aki (esetleg) Outpost mellé) szeretné feltenni az AVG AntiVirust, hogy számíthat ilyen malörre. :D

    Érdekes módon mind ezek szívások után az AVG IS (1 éves promóval) meg gond nélkül feltelepült és megy minden modulja is. (Kicsit nem igen értem a dolgot ... :( :F )
    Csak sajnos az a bibi, hogy Outpost meg lett véve és nem azért lett pénz kiadva érte, hogy nem legyen a gépen. Nem tudom egyelőre, hogy most és ezek után mit tegyünk fel antivirusnak mellé.

    (MSE/AVAST!/AVIRA Free kizárva, ha valaki ezeket javasolná)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák