Aktív témák

  • MolnárPéter

    aktív tag

    válasz Nhorbee #31827 üzenetére

    Immunet Protectből elvileg jövő héten jön ki az RC, 40 bugot kell eltüntetni, mire kijön a végleges. RC-ből is lehet, hogy több lesz. Alakul, mint púpos gyerek, egyre jobb lesz. GA (generally available/általánosan elérhető) kiadást június végére terveznek. Júliustól szeptemberig fognak megjelenni a különböző nyelvi verziók, fordítókat várnak sok szeretettel, ajándék licensz ellenében persze.
    Az ingyenes változatot könnyű súlyú kiegészítő védelemnek szánják két felhő alapú motorral(ETHOS és SPERO).

    Jövő héttől jobban ráfekszenek a fizetős Immunet Protect Plusra is. Memória és CPU használata és keresési sebesség optimalizálás a legfontosabb feladatok.Itt is van még mit fejlődni Ebben a két felhő alapú motor mellett van egy Bitdefender motorra épülő saját fejlesztésű hagyományos keresőmotor is (TETRA). A Plust önálló védelemnek ajánlják kifejezetten, hivatalosan nem is fogják támogatni más telepített vírusirtók használatát, ami érthető is.
    Bár többen jelezték, hogy nem okoz gondot náluk a dolog. Nálam is elmuzsikált AVG-vel, A2-vel és most az MSE-vel is. Mindenesetre, ha kijön a végleges, csak az IMP Plust fogom használni vírusirtónak, ha minden igaz.

Aktív témák