Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Én meg felraktam a BitDefender Total Security 2010-et és mellé a Spyware Doctort. Persze Win 7-en futtatom. Kicsit aggódtam a Spyware Doctor esetében hogy megfelelően működik-e, de hibátlanul fut, a biztonsági központ is felismeri. Mivel szvsz a PC Tools üdvöskéje csak sokkal jobb megoldás, mint a windows beépítettje a Defender, így a Defendert kikapcsoltam.

    Megnyitottam az imént néhány húzós oldalt és a Doki közölte hogy blokkolt ezt meg azt, mindig is tudtam hogy nagyon jó alkalmazás. Csak egy hátrány van, a videokódolások mintha lassabbak lenének (10 fps-el lassabb a kódolás, ami elég sok), mióta ez a két védelem van, majd kisakkozom melyik lassít és azt addig amíg FairUse fut, kikapcsolom.

    Egyébként a DitDefender szkennelése nagyon gyors, alig 1 óra alatt végzett 1 tera anyaggal és ebből film és zene csak 300 GB, a többi szoftver, Iso (átnézi az Iso-t is) és tömörített cucc.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák