Új hozzászólás Aktív témák

  • gabaly

    tag

    válasz vargalex #60459 üzenetére

    Szia.

    Írásod olvasván először ajánlottam volna, hogy a legjobb megoldás neked átvackolni az Ubuntu.hu-ra, vagy a Mint.hu-ra. De ezzel a hozzáállásoddal nem javaslom mert elhajtanak, jogosan. Mit akarsz te? Hol élsz te? Linuxra windowsos környezetet? Mit keresel a Linuxon? De amúgy leírták már neked itt látom, hogy van windows felületet utánzó disztribúció is, hát keresd azt. Egyébként kit akarsz szidni? Azokat akik ingyen felhasználásra bocsájtják részedre (is) a Linux rendszereket? Én 11 éve vagyok Linuxot használó, ebből 9 évet Ubuntu, 2 éve Mintes. Ha nyugalmat akarsz csak akkor gyere ide. Nincs számolatlan kisablak, nincs aljas módon kérdezés nélküli frissítés sőt letöltés, nincs kötözködés és ha jó alvó vagy a Mint mellett elalszol, mert itt nincs semmi mókolni való, reggel bekapcs, este lekapcs és az ég világon semmi zavart keltő eseményt nem tapasztalsz. Csak és kizárólag a dolgodat végzed a Minten (vagy bármilyen disztrón) mert itt csak akkor van esemény ha te okozod magadnak mint jelen esetben is. Én már idős vagyok de az első perctől kezdve (11 éven át) magam telepítem a rendszereket mert ez a Linuxnál a világ legegyszerűbb dolga. Telepítem úgy, hogy windowst soha nem próbáltam, pedig a zikszpé időszakban volt az is 3 évig. Elég is volt belőle.

    Természetesen a leírtakhoz kell némi tanulás itt is de a fórumokon ha normális a kérdés örömmel segítenek. És, hogy tudd: én 11 éve is gyenge vagyok a Terminálhoz azaz a parancssorhoz, mert nem érdekel ez a része. Érted? Mindent meg tudok csinálni parancsok nélkül, vagy ha nem bírtam valamivel és kérdeztem az adott fórumon és paracs sorokat raktak be nekem azt kimásoltam Terminálba és soha semmi baj nem volt belőle. Az, amire te célzol, hogy csak paracssorban működne igen az is volt, úgy 15 évvel ezelőttig. Ma már teljesen felhasználó barát a sok Linux fajtája.
    Szóval így ismeretlenül is több szerénységet a Linux irányába mert ingyen kaphatsz remek, felhasználó barát Oprendszert.
    Sok sikert neked is.

    18.....melyiket próbáltad? Mert a 18.3-ast még nem ajánlom. Én 2 napja tettem fel a 18.2-es Mintet cinnamonnal de már mióta köjött azt használom és úgy megy mint az álom. Azt hiszem 2021-ig frissítik mert LTS vezió.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák