Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz spammer #49522 üzenetére

    Na ugye? :D

    Úgy kellett visszafognom magam, mikor olvastam ezeket a noob kérdéseket...

    Most, hogy több hsz is született, kezd az az érzésem lenni, hogy képzett fórumtársainknál nem az információhiány, hanem a lesz*rom tabletta hatása érvényesült, ahogy azt anno neked is kifejtettem.

    Kedves fórumtársak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy párat görgessenek az egéren, megtalálandó a Haladó topik, gondolkodjanak el azon, hogy bizonyos thread-ek mennyivel jobban mutatnának ott, ahová valók, netán később is kereshetővé válnak. Nehéz így bárkit is rászorítani arra, hogy a keresőt használja, ha a régi motorosok oda pottyantanak, ahová éppen kedvük támad!

    Ha valaki most akarna Linuxot próbálgatni és beleolvas a topikba, úgy elhúz innen, mint a vadliba, mert megijed attól, amit olvas, hiszen ha ilyenek vannak itt kitárgyalva, akkor mégiscsak igaz az, hogy ez a Linux egy teljesen megérthetetlen valami egy Windowsos home usernek!

    (#49523) Tim82

    Értelek, tehát azt mondod, hogy ez a leírás, ami alapján telepítetted azt a valamit, az kezdő szintű!?

    Esküszöm, ha erről valaki meg tudsz győzni bárkit is, azonnal lemondok a TG-s ténykedésemről, már a 3-ból úgyis csak egyetlen topikban rontom eképpen a levegőt.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák