Új hozzászólás Aktív témák

  • Freel

    tag

    Üdv!

    Egy kis segítségre lenne szükségem ismét. :B
    Tehát a nappaliban van egy erős gép, Manjaro x64 XFCE-vel. A hálóban egy gyenge Celeron 2.6-os masina Manjaro x86 XFCE-ve. A két gép UPC-s routerrel kábelen össze van kötve hálózatba. Az erős gépre feltennék egy Wmware-t, win8.1-el.
    A kérdés: meg lehet-e oldani és hogyan, hogy a hálózaton keresztül a gyenge masina az erős gépen lévő virtuális windows-t használja operációs rendszerként, természetesen az erős masina erőforrásaival?
    Nembiztos, hogy ez a megfelelő kifejezés ide, de egyfajta stream-szerűség kellene. Tehát a gyenge gépen szeretnénk használni windows-t úgy, hogy az erős gép adja alá a naftát. Remélem így érthető a kérdésem... :K
    Utánajártam, de nemsok sikerrel. Találtam wmware-hez kapcsolódóan share, NAT, bridge kifejezéseket, de nemcsináltam még ilyesmit, nemtudom ezek a kifejezések mit jelentenek.

    A kis logikámmal valami olyasmire gondoltam, hogy ha a gyenge gépre is felteszek egy Wmware-t, akkor onnan esetleg be lehet tallózni az erős gépen levő virtuális gépet és így talán??? :B

    Valaki esetleg valami tipp? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák