Új hozzászólás Aktív témák

  • IstvánLászló

    senior tag

    válasz Lathronos #35140 üzenetére

    Minden tiszteletem a tiéd de tényleg hogy, tanítasz gyerekeket gratulálók módszeredhez szerintem jó. :C :C :C

    A jó kifejezés kevés hogy mondjam nem találók megfelelő szót egyszerűen szuper a módszered, pedig nem vagyok tanár szerintem pályát tévesztetem én is mert régen gyerekeket tanítottam szakma szeretetére is.

    Hogy nem vagyok tanár szerintem pályát tévesztetem, mert szerettem a szakmámat és mestereim nem arra törekedtek hogy megutáljam, már csak emlékeim vannak mert más munkát kell végezzek.

    Tanárnak talán azért lettem volna jó, ha anyagiak is engedték volna mert rengeteg türelmem van mai napig is gyerekeknek és gyerekeimhez is mert sokat tudok beszélni ha látom hogy érdeklődésüket sikerül felkelteni.

    A szavaidat beidézem ha nem harag szól meg, "Akiket én tanítgatok gyerekeket, addig nem is csinálhatnak semmit amíg működőképesen össze nem raknak egy PC-t. Aztán megtanítom a telepítést(Windows+Linux Mint), és aztán rátérünk az adott OS és leggyakrabban használt szoftverei megismeréséhez. Titkárnőképzés kizárva.", nagyon jó a módszer mert legalább sikerélményt okoz mikor egy gépet saját maga kell összerakni hogy működjön is.

    Elnézést hosszú üzenetemért.

    Üdv és gratulálok sok sok sikert kívánok.
    István :R

    [ Szerkesztve ]

    Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

Új hozzászólás Aktív témák