Új hozzászólás Aktív témák

  • agy73p

    senior tag

    válasz ubyegon2 #34772 üzenetére

    De, de, de a fórumtárs tudta követni, csak az adott helyzetben rossz volt a feltételezés, hogy hol is a hiba. Lassan jövök rá, hogy hol hibázgattam.
    Szegény Fedorát utoljára azért töröltem, mert Chrome alatt nem ment a Cib Bank java alkalmazása. Suse alatt rájöttem, hogy FF-ban megy, de Chrome-ban nem. Rohad el....

    Azok a telepítések úgy voltak, ahogy mondtam, és én sem értem, hogy lehetett az LXDE telepítés után a nem létező Ubi Grub. Azt hittem, h ti t'án tudjátok, de nem....
    Marha egyszerű volt ám minden telepítés: töröltem a partíciókat vagy előre vagy live usb alatt, és hoztam létre újat, vagy a liveból azonnal feltelepítettem rá. Nem értem, mást nem csináltam.

    Azért kellett ennyi disztró mert:
    1. Ubi és rokonság kilőve, mivel nem tud leállni a gép azokkal kernelekkel.
    2. Fedora és SuSe majdnem teljes körű, de néha bonyesz is, hogy yum, extender, yast, yast2, hol-mi.... mindegy, nagyjából már mentek, de a teljesítményük már nem különbözött a frissen felrakott Win7-től... pedig nem ezért kerestem a linuxot... Fedora több mint egy percig homokórázott, mire kikapcsolt.
    3. Puppy, LXDE nem volt elég, vagy már untam, nem tudom, most nem jut eszembe, hogy miért, repültek.

    Meglepődtem, hogy sem a KDE, sem a Gnome nem hasonlítható össze finomságban a Win7-tel, sajna, most így érzem. Nem tudtam hangolni őket, nem éreztem könnyűnek őket.

    Suse még fent van, de az meg kihízta magát :W

    Nem baj, majd megszülöm ám ezt is :K

Új hozzászólás Aktív témák