Új hozzászólás Aktív témák

  • Sub-ZeRo

    nagyúr

    válasz ViZion #18922 üzenetére

    Mindegy, hogy berakjátok, mert linkeltek két írást és egyből terminal meg ilyenek vannak benne. Azt sem tudom ezen a fos laptopon megcsinálni, hogy dual boot legyen, mert a Linux baxik rá, hogy mit adok meg neki. :W

    ezzel lesz pár összeomlás... Virtuálisra meg nem akarom feldobni, azzal is szenvedni kell, meg azzal is, hogy mellé rakod a 7-nek. Ha meg olyan lenne, hogy működne, akkor nem kellene a virtuálisat törölni és újra kezdeni. Értem én, hogy akkor már a gyakorlatba jobban menne. Annó még uhu linuxot tudtam xp mellé csapni, de most nem igazán megy. Már a 7-et is javítottam és semmi. Így sincs életkedvem, ezek utám meg duplán elment, hogy nem megy. A chakráról ne is beszéljünk, biztos jó, de mintha egy űrhajó irányítópultját lesnéd. A win8 nem fogott ki rajtam, pedig ott is volt szemképráztatás. :DDD
    Szóval most nyomtattam egy 24 oldalas logout cikket, átolvasom és eldöntöm melyik disztró kell, ha meg tudom majd hekkelni. De ha agyilag fehúz, akkor túrom le a 7-et és megy fel a Linux élesbe, melóhelyre jó lesz az, hogy sz&p#k vele majd.

    Meg jól van, ti már tudjátok használni, meg a parancsokat vágjátok, de az legyen már, hogy egyből ez legyen a válasz:" indítasz egy terminal és <parancs..................................> és enter és örülj neki... mikor a parasztgyerek azt sem tudja hova kattintson live alatt, nem pedig egyből terminal és parancs és nem tudja hova kapjon hirtelenjébe. Na mindegy, ez nem sértésnek ment, akinek nem inge tudjátok.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Új hozzászólás Aktív témák