- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz mazacar #39523 üzenetére
LA 620 back lite, 640 Edge lite megvilágítás.
Képjavítókban, és egy két plusz funkcióban erősebb a 640Bővebben az LG összehasonlító oldalán, illetve a fórumon visszakeresve találsz minden kérdésre választ.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz mazacar #39555 üzenetére
Szia a dual play szemüveg: két azonos polaritású lencsével szerelt passzív 3D szemüveg.
Arra jó, hogy konzolos játéknál a több játékos módot osztott képernyőre kapcsolva, a 3D bekapcsolása után mindkét játékos teljes képernyőn látja.
Bár egy kicsit torz lesz a kép, és lesz egy kis áthallás, főleg ha az egyik játékos sötét, a másik meg világos háttér előtt mozog.Normál táv: kb 4-6 eze forint körül mozog.
-
farkas-j
őstag
válasz mazacar #40202 üzenetére
Akinek nem megy a képernyőkép továbbítása a telefonra, az esetleg nézze meg, hogy be van e kapcsolva a timeshift a TV-n. Nekem ez volt a problémám. Ha kikapcsolom a timeshiftet működik a képtovábbítás. A kettő együtt sajnos nem megy!
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz mazacar #40761 üzenetére
Leírom újra
Mit jelent az LG TV-knél a 200 MCI, 400 MCI, 800 MCI …?
Az MCI érték semmi mást nem ad meg, mint hogy a háttérvilágítás másodperceként hányszor kapcsol ki-be. Ezzel a trükkel folyamatosabbnak és élesebbnek látjuk a képet. Gyakorlatilag ez a szem becsapása. Ezt a felhasználó nem tudja szabályozni, ez a gyárilag beállított értékeken működik.
Nem keverendő össze a képfrissítéssel és a TruMotion-nal !!!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
törölt tag
válasz mazacar #41015 üzenetére
Ha házimozira van kötve a Tv alapból ez a felirat fogad,illetve az LG Remote programmal se tudod tükrözni a képernyőt még ha direktbe kötöd a HDMI-t is ( samu galaxy s4).Igaz én csak 1X próbáltam és nem kínlódtam vele tovább.Ellenben a direkt tartalom megosztás megy az Imediashare progival.,de ott nincs képernyő tükrözés opció.
-
törölt tag
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz mazacar #41101 üzenetére
akassz rá egy usb vinyót, vagy 64Gb pendrive-ot.
menj a menübe, és akkor ki tudod kapcsolni az időeltolást (timedhift II)
Utána indítsd újra a tv-t, teljes áramtalanítás után jó lesz.
Illetve ha nem közvetlenül wifin csatlakozol, hanem routeren, akkor a tűzfalon nézd meg, átengedi e a tv-t és a telót[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz mazacar #41106 üzenetére
Én csak annyit tennék hozzá, hogy elég nagy hülyeség lenne, ha ki kéne kapcsolni a TImeMachine-t, akkor is, ha nincs is vinyó kötve a gépre, és csak azért, hogy kikapcsolhasd rá kell kötni egy vinyót. Gondoljátok már végig, ilyet nem csinálnak...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
farkas-j
őstag
válasz mazacar #41118 üzenetére
Ha így kérdezed, akkor neked biztosan nincs bekapcsolva a hotel mód.
Azt, hogy ezt a szolgáltatást mire lehet a gyakorlatban használni, (ami az LG szerint ezeknél a típusoknál nem is létezik ) arról az aláírásomban szereplő linken tudsz meg többet.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Prime110
aktív tag
válasz mazacar #41803 üzenetére
Ez nem konstans dolog, a nyár eleje úgy indult, hogy a Samsung a Sony a Philips és az LG is a VB-re beindulva adtak hasonló akciót, most ott tartunk, hogy a VB után is vannak ugyanazok (vagy ahhoz hasonló) akciók más-más időpontra időzítve és most már nem annyira egyszerre, ezt vagy kifogod, vagy nem, emiatt már kár bánkódni.
Ami még ilyen "kiszórás" szokott lenni azok a február és október végi készlet kisöprések, ez viszont állandó szokott lenni.
Az meg sajnos olyan, hogy mindig van jobb ajánlat, mindig jön újabb TV, ami többet tud és az addig megszerezett már nem csillog olyan fényesen[ Szerkesztve ]
-
CyborgX
csendes tag
-
gyeniko
őstag
válasz mazacar #41929 üzenetére
Az AtomTV tulajdonosa eredeti szakmáját tekintve TV szerelő. Korábban outletes termékeket árult, ma már kizárólag újat (esetleg beszámított használtat). Én nem vettem még tőle semmit, de csak jókat hallottam róla.
[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest