Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Kiskutya #89806 üzenetére

    Csak ezek játszanak, semmi más?
    Lehet, hogy bevállalnám az LG-t, Samsung valamiért gyenge, a színek nem voltak a helyükön és oldalról nem csak fakult hanem torzultak a színek.
    A Sony képével nincs bajom, de a rendszerrel együtt éltem 2 évet, nem tökéletes de működik, azok az apró hibák pl. nincsenek az LG rendszerében, a másik ami kiverte a biztosítékot a Sonynál az az volt, hogy a tunerje egy sz@r volt, sajnos a meleget nem tolerálta, a jelszint lement 35-40%-ra és nem lehetett semmit sem nézni, ugyanott két másik TV meg 86-90%-ot mutatott, egyértelműen a Sonynál volt a gond, de mások is írták, hogy korábbi TV-jüknél a jelszint jóval magasabb volt, mint az újnál amit vettek. Nem azt írom, hogy az általad jelölt TV-n is ilyen, de az esély megvan rá.
    1 szóval bevállanám az LG, ha az sem jó akkor valahogy kibuliznám a pénz visszafizetését és választanék valami mást, jobb Samsungot, Sonyt, Panasonicot vagy LG-t.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák