Új hozzászólás Aktív témák

  • MrZed001

    tag

    Épp TV vásárlás előtt állok. LG-ket használok már vagy(/több mint?) 10 éve, mióta kijött az első Dual-DVI-os 32 colos LCD TV (meg HDMI-s, de akkor még azt se tudtuk mi az).

    A most kinézett két példány a 55UJ750v és 55UJ6307 volt.
    És már majdnem rányomtam a vásárlás gombra (a drágább 750-esnél), amikor eszembe jutott, hogy itt is érdemes lenne utána olvasni a típusnak. Úgyhogy visszatekertem 4 hónapot, és onnantól elolvastam mindent amit írtatok (1000 köszönet).

    Sokkal okosabb lettem. Pl, hogy az UJ750-es is csak 60Hz-es (displayspecifications.com szerint), míg saját pdf-jük (lineup chart) szerint meg 100Hz. Mostani tévém 47LD750 200Hz-es, szóval első pofon LG-től (saját honlapjukon egy mukk sincs róla, se webshopok adatlapjaiban, sehol semmi).
    Van aki hányt a 48p-től, én meg a 24p-s 5 centis ugrálását nem bírom nézni.

    DE, a legfontosabb infót, bármi tahó módon is viselkedett, mégis kmaro-nak köszönhetem.
    Ugyanis én a szokásos dolgok (film, iptv, game mellett) monitornak használom TV-t (< 1m) akár napi 10-15 órában (fejlesztő, közelről, sok konstans háttér, kis színes betű-háttér). Tehát nekem pixelhelyes kell legyen a TV, csak natív felbontásban használom.
    RGBW tehát így nekem egy hatalmas pofon lett volna. Második pofon LG-től. Összes pdf-et a tevékhez elolvastam, a web-jüket, webshopok leírásait (Mediamarkt is), és sehol egy betű infó nem szerepelt erről.
    Szóval ha a stílusát nem is, de a felháborodását abszolájte megértem kmaro-nak, én is így érzek.
    Ha csak ezért zártátok ki, nem jól tettétek. Ez az infó minimum villogó vörössel a fenti összefoglaló elejére való.

    Úgyhogy most olvasok minden fellelhető és fel sem lelhető infót az új kiszemelt áldozat, a 55SJ850V-ről, hátha annak is vannak ilyen buktatói (ha valaki tud, írja le pls).

    És ha már buktató, a VÁSÁRLÁS. Mediamarkt: "Várhatóan 1 hónapon belül rendelkezésre áll". Ez most komoly?
    Edigital szerint kifutott termék (aham, persze).
    Euronics-ba mintha lenne, de mennyire megbízhatók garizás szempontjából?
    Márpedig az LG idei 5 év "gondoskodás" csomagjához (kvázi +3 év gari) meg van szabva honnan lehet venni.
    Lehet még általuk elfogadva venni bestbyte (nincs ilyen termék), Auchan-Tesco (online 0 infó, meg gari?), Tcom (tőlük fapapucsot se vennék), emag (és ha gáz van vele rohangáljak román bíróságra ?!??).
    Harmadik pofon az LG-től.
    Szóval gáz amit művelnek.
    Dehosszúlett :D

Új hozzászólás Aktív témák