Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz tim3xo #84227 üzenetére

    Erre mondták nekem az LG-nél, (nagyon szokszor telefonáltam és mindig mással beszéltem, a végén a tel.számom alapján már a nevemen szólítottak :Y ), hogy ez teljesen normális dolog Lakatos Gézáéknál (LG) a led tv-k esetében. Fogadjam el, hogy ez a technológia ilyen, így működik.

    Kihívtam a lakásra két tv szerelőt is, akik szerint ez a bevilágítás többek között a hanyag összeszerelés műve, s nem normális állapot egy új tv-nél, de az LG elhajtott azzal, hogy ha a képteszten nem látszik a bevilágítás, akkor kiküldik ugyan a garanciális szervizes emberkét, de akkor azt ki kell fizetnem.

    Most ott tartok, hogy egy profi fényképészt megkérek, hogy egy profi géppel vegye fel, illetve fényképezze le a bevilágítást, ( átlag felhasználói cuccal felesleges próbálkozni, úgy sem sikerül ), s indulok a fogyasztóvédelem irányába.

    Igenis, engem zavar a sarkokban a bevilágítás, ha tudom, akkor inkább "gyúrok még rá" és egy oled bármit veszek, nem egy "egyszerű, belépő" tv-t.

    De egyátalán, a belépő modelt vásárlókat is meg kell szívatniuk??? Elhajtani azzal, hogy ez ilyen alapesetben is??? Akárhogyis nézem, ez egy 139 cm-es UHD tv!!!

    Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Új hozzászólás Aktív témák