Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    V-tac VT-4123 e14 égő vibrál sajnos :( A jó honlapról annyit hogy semmi sem stimmel a leírásban.
    3000K-t írnak melegfehérre, de elvileg ez semleges fehér. A dobozon a típusszám nem VT-4123 hanem SKU-4123 és VT-1819 :F , a dobozra 2700K van írva viszont a fénye simán olyan mint a Philips 3000K-s égője. A honlapon 350 lumen van írva a dobozon 320 lumen.
    A másik égő ami érdekelt: a VT-4410, filament 10W. Ez is simán inkább semleges vagy hidegfehér mint melegfehér. Ez nem vibrál, viszont sokkal kisebb a fénye mint egy 1055 lumnet tudó 75W-os hagyományos izzószálasnak vagy egy 1055 lument író philipsnek. Azaz itt sem igaz minden. Viszem vissza mindkettőt.
    Soha többet nem veszek V-tac-ot, ennyi kamu leírás, mellébeszélés után hanyagolom, nem azt hozzák ami írva van.
    A mixwillnél pedig nem hajlandóak visszaadni az árát, mert a jogszabály ellenére ők nem foglalkoznak az elállás jogával online vásárláskor, szerintük ez nem online vásárlás és kész, nem is érdekli a boltot hogy mi a jogszabály. Csak levásárlást engednek. Tökéletes párosítás az üzlet és a termék. :(
    Messziről kerülni fogom ezután mindkettőt és senkinek sem fogom ajánlani, bár ez sem érdekli őket, rá is bólintottak hogy a kisker vásárlók nem érdeklik őket amikor mondtam. Igazi magyar kereskedői véna.

Új hozzászólás Aktív témák