Új hozzászólás Aktív témák

  • Stirlitz

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem nagyon tudom, hová írjam, talán Ti tudtok segíteni. Ha felvételt készítek, a felvétel hangerejével van komoly gondom. Vagy nincs hang, vagy nagyon hangos, torzit. Pár hete cseréltem komplett gépet, és az alaplapi hangkártyát(Abit AN52) használom, ami egy realtek hd audio. Ennek van egy külön beállító panele, ahol lehet a felvételi hangerőt állítani, de nem jegyzi meg a beállítást. Hangkártya driver legújabb. Találkozott már valaki ilyen problémával? Bármi ötlet érdekelne. Előre is köszönöm!

    A program a DTV legútolsó verziója. Azért DTV, mert nagyon szeretett xp expert karim, a régi gépel együtt elkerült tőlem, és az új leadtek kari még nem jőtt meg. Helyette egy pixelview play tv pro van addig is. És a PVR2 már nem müködik vele. Ellenben a DTV kitünöen kezeli, szép kép és hang minöség, plusz EPG is van.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    őstag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!