Aktív témák

  • aszamóca

    aktív tag

    Üdv!
    Élég sokat tökölődök TV vásárlás ügyében manapság, mivel számomra nagy összegű kadás egy komolyabb televízió, és nem szeretnék mellényúlni.
    Vettem a fáradságot, és elmentem fénycsövekkel megvilágított nagyáruházakba, mert valahol, valahogy csak kell kukkolni, mielőtt a neten olcsóbban megrendeled. :)
    Nos, a különböző típusokat nézegetve, külső alapján, a koreai ketyerék formavilága az ami bejönne, abból is jobban az LG-ké.
    Képileg a samuk fényereje pl. bántóan magas beállítású, szinte mindenütt. A kilépő fehér fény szinte vakító, persze biztos le lehet venni, gondolom direkt így van belőve. (hallottam olyanról, hogy kajajeggyel jutalmazzák a samuék az eladókat, az eladott készülékeik után)
    Ami mindegyiknél fejlődésként tapasztaltam, az a betekintési szög, ami a régebbi modelleknél nagyon rossz volt, a mostaniaknál OK-s már.
    A sunyi HX750-esnek pl. nagyon tetszett a képe, de az árcédula az durva.
    Az eldzsík képe sem rossz. Demóról persze biztos más, mint egy sima műsorforrással
    Konkrétan arra jutottam, hogy a 47LM699 készülék tetszik.
    Mivel elsősorban nem TV adásra kellene, (talán rá sem lesz kötve) hanem számítógépes megjelenítésre, filmnézésre nem csak HD felbontásban, és néha napján játékra, ezért számítana az input lag érték is. Egy teszt szerint, az 47LM670 45ms-ot produkál.[link]
    Tudtommal jó értéknek a 30ms alatti készülékek számítanak.
    Kérdéseim, hogy ettől még használható e játékra?
    Illetve van e összefüggés a képátló, (42-47) és ezen érték között?
    A 400Hz-es képfrissítés valós adat full 3D esetén is, vagy kamu?
    Van e a készüléknek valamilyen negatívuma, a fenn említett felhasználási körre nézve?
    Köszönettel fogadnám, ha tulajdonosok, ill, szakavatottak válaszait. :R

    Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

Aktív témák