- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Aktív témák
-
TheCsabszi
csendes tag
Hello.
Xbox 360 slimhez szeretnék valami Lcd Tv-t venni.
40-50 ezer Ft-ot áldoznék rá.
Lényeg hogy HD(ready) legyen és hogy minél nagyobb legyen.
Eddig [ezt] néztem ki. Vélemény???
vagy esetleg van valami jobb???XBOX360 slim 250GB / XBOX Gamertag: CsabsziHuN
-
BBéci
legenda
Többnyire feliratos filmeket nézek, még a tévés sorozatokat (CSI-k, House, stb.) is. Ezek 16:9 arányúak, tehát semmi esetre sem nem tud nyomot hagyni a felirat. A 2,35/2,4:1 arányúaknál szintén a képtartalomra kerülnek a betűk .
Cyrin!
A plazmák is ugyanúgy alkalmasak és képesek a NET TV funkcióra, mint az LCD-k, tehát semmi bajuk nem lesz, ha például Index híreket, vagy teletextet néznek rajtuk. Neked hány plazmatévéd volt, hogy ennyire sokat tudsz a (vélt) hibáikról?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dh66e
veterán
Most komolyan kérdem tényleg hülyének nézel mindenkit?Lassan három éve butítod itt a népet a plazma vs.lcd tv hozzászólásaiddal.Sokszor tényleg kínomban röhögök amiket leírsz,de legalább következetes vagy. Olvasd vissza a szavaidat szánj rá egy kis időt és olvasd már el a panaszokat is az általad istenített tv topicjában,de az se baj ha más oldalakon kutakodsz.Mielőtt visszakérdeznél hogy láttam e már plazmát működés közben otthoni körülmények között, röviden:igen.Láttam beégett plazmát is potom 300 000 Ft-ért anno.Láttam vibráló plazmát,bizony láttam plazmákat amik nem tudták a fehéret megjeleníteni egy havas jelenetnél érdekes az a szürkés valami ha már a fekete megjelenítése gond az lcd tévéknél.Olyan ghostokat látok hogy csak na egyes típusoknál mindegy hogy lg,samu vagy pana.Ne írj olyat amit te nem látsz mert lehet hogy:
-rossz a szemed
-nem tudod mit kell nézni
-esetleg csúcskategóriás plazmák vannak csak nálad amik kevésbé hajlamosak a felsorolt hibák egyikére másikára.
Plazmát csak az vegyen aki filmeket akar nézni kompromisszumok nélkül.Arra szinte TÖKÉLETES!
A PC,TV adás ill.egyéb elfoglaltságok nem kompromisszum mentesek.Ezt ne felejtsd megemlíteni még ha nem is találkoztál vele.A "zöldeknek" meg ne is próbáld meg ajánlani,mert az olyan mint ha a yachtodon próbálnál meg egy green peace-est bálna hússal megkínálni. -
Champipi
aktív tag
Kedves újonnan érkezők!
Nem fogtok tuti tippet kapni itt. Egy hónapja köetem a topicot, olvasgattam más felé is, voltam nagy áruházakban, de elmondom nekem mi jött le az egész rohadt TV vásárlási taktikázásból.
A számítógépes világban elolvasod a Prohardver VGA tesztet és azonnal látszik melyik a "best buy" a pénztárcádnak. Vagy elolvasod a CPU tesztet és látod, hogy már egy sima Core2Duo 2,5 GHz-en bőven elég játékra, tehát ha jtászani akarsz felesleges erősebb, mert úgyis a VGA lesz gyengébb.
Namost ilyen okosságok nincsenek a rohadt TV-k világában, van a rossz választás és a mégrosszabb.
Jópár évet vártam, hogy most végre vegyek egy TV-t, és elmondom mire jutottam, az alábbi az én véleményem, másnak lehet más, de én ezt tapasztaltam:
Plazma kiesik, mert bár olcsó, például kapok egy brutál nagy dög 51" plazmát HD-ready felbontással 200 000 Ft alatt, de bementem a nagyáruházakba és úgy vibrált az összes plazma, mint a ventillátor. Azonkívül hiába mondják, hogy nem ég be ha odafigyelek, de én nem akarok odafigyelni. 3 éve várom, hogy lemenjen a TV-k ára, hogy végre mainstream termék legyen, kiforrjon, és nem fogok odafigyelni, lekaksizom, hogy mit érez a TV, nekem működjön a pénzemért és kussoljon, és ezt tegye hosszú évekig. A plazmától úgy látom ezt nem kapom meg. Én nem fogok rá odafigyelni, kikapcsolási időzítésekkel játszani, tuningolni. Hazaviszem és működjön.
LED-es LCD lenne tehát jó, mert keveset fogyaszt és elvileg ez most a modern, kurrens. Csakhogy ezekben a szélen van a LED, amitől a kép közepén a felhősödés jön elő. Ráadásul egy ilyen TV mondjuk 42-46" méretben 200 000 Ft felett van. Annyit meg nekem nem ér meg.
CCFL vagyis hagyományos LCD marad a végére: 160 000 Ft körül kapok 42-46" méretűt, kicsit többet eszik, mint a LED-es, de az a kb. 50 000 Ft különbségből rohadt sokáig kellene néznem, hogy az áram spórolás megtérüljön. Szóval én odáig jutottam, hogy úgyis elavul, meg mindnek tré a képe, akkor már a legolcsóbbat, vagyis hagyományos CCFL LCD-t kellene vennem.
És ekkor jön az újabb blokk: karácsonykor mennek le mindig az árak, akkor minek vegyek most? Hogy 3 hónap múlva a könnycseppjeim áztassák a nagyáruház katalógusát, amikor ugyanazt a modellt látom 30 000 Ft-al olcsóbban? Úgyhogy most várok. De tudom nem lesz "tuti vétel", csak a sok rossz közül egy viszonylag kisebb rossz.
-
BBéci
legenda
Nem zavar, ha kinevetsz, de az érdekel, pontosan mi váltotta ki belőled?
Én is láttam beégésre hajlamos plazmát, Philips márkájút, azt nem engedték leírni a tesztben.
A 2009-es Pana plazmák valóban küszködtek a fehér szín megjelenítésével, de ez ma már érdektelen.
Az is igaz, hogy a csúcsmodellek kerülnek hozzám.
Tévéadásokhoz is jobbak a plazmák, ezen felesleges vitatkozni.
A látásom valóban nem tökéletes, de két szemész egybehangzó véleménye szerint csak olvasószemüvegre van szükségem.
Azért koptatom a billentyűket, mert a tévét vásárolni szándékozók többségének eszébe sem jut, hogy számára talán jobban megfelelne egy plazma.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
eisento
addikt
válasz Champipi #10354 üzenetére
ha arra varsz hogy olcsobb legyen soha eletben nem veszel tv-t mert amit kinezel valoban lemegy az ara de addigra mar rengeteg ujabb szebb jobb tv jon ki akkor meg na akkor varom hogy az ujabb lentebb menjen es igy megy a vegtelensegig. en ugy vagyok vele hogy na eldontom kell egy tv meghuzom a plafont majd szetnezek hogy annyiert mik vannak megnezem tipust majd elkezdem nezni a teszteket olvasok forumot foleg ph-t es igaz nekem most egy sima hdready sony 82-es van de valtok fullhdra ki is neztem a penztarcamnak megfelelot persze neztem melyik mit tud 100hz stb. igy jutottam el az lg42lk530-hoz meg persze lg topikban kaptam egy szakertoi tanacsot vasarnap megyek nyaralni hazajovok feltorom a malacperselyt es megveszem. mediamarktban meg tudtam nezni ezt a tipust tetszik persze nem a mediaban veszem mert 40k-val dragabb.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
TheCsabszi
csendes tag
Szeretnék venni Tv-t.
Xbox 360-hoz is használnám meghát tv csatornákat is néznék.
lényeg:HD(ready) legyen, minél nagyobb és szebb 50-60 ezerért.
Kérlek Válaszoljatok. Előre is kösziXBOX360 slim 250GB / XBOX Gamertag: CsabsziHuN
-
Peak
addikt
válasz TheCsabszi #10357 üzenetére
olvass. erről szól ez az egész topik.
pont ugyan annyiba kerül neked elolvasni mint bárkinek válaszolni az amúgy szubjektiv dologra.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
nightshadow
veterán
válasz TheCsabszi #10357 üzenetére
-
nightshadow
veterán
-
ChiliChili
tag
Megvettem a Sony 40EX720-at és tökéletes. Clouding nuku, a DVB-T tuner sokkal erősebb és jobb minőségű, mint a korábban, másik tv-hez használt külső egység, a smart tv (bravia tv) szolgáltatások nagyon ott vannak és a HD filmek valami csodásak. Elégedett vagyok, még ismerkedünk.
-
chaval
tag
Sziasztok!
Samsung UE40D5000
Ezt a tévét érdemes megvenni egy olyas valakinek, aki számítógépet köt rá (tehát valószínűleg tv adás egyáltalán nem menne rajta) játékra, és filmekre használja?
Valakinek valami pro/kontra az adott cuccal kapcsolatban? Színek, fogyasztás, megbízhatóság, stb?Előre is köszönöm, mindennemű segítséget!
Fontos lenne!
Üdv:
Tamás -
pr0bi
senior tag
válasz ChiliChili #10361 üzenetére
Végre, gratulálok szerintem nagyon jól választottál Mennyibe volt végül, kaptál hozzá szemüvegeket, filmet is ?
-
junior11
veterán
Hali,
gratulálok az új tévédhez. Ha majd lesz egy kis időd, s szerzel több tapasztalatot az EX720-ról, megírhatnád. Ugyanis (mivel lemaradtam az HX800-ról) nálam az egyik esélyes ez a modell a Panasonic TX-L42E30E és a Samsung UE40D6500 mellett.
Előre is köszi!
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Champipi
aktív tag
válasz nightshadow #10360 üzenetére
"A tavalyi CCFL-es LCD-ék most vannak jó áron, év végére már nem lesz belőlük. Idén pedig a középkategóriában eltűntek a CCFL-es készülékek, bejöttek helyükre az edge-LED-esek. Szinte már csak a belépő kategóriában vannak CCFL-esek, ezek pedig csak 50Hz-sek."
Kössz ez jó tipp volt!
-
Taky
senior tag
Miért nem nézel már inkább akkor 40-est? Nem sokkal drágább, nem bánnád meg hosszabb távon, én is 32-37-esben gondolkodtam legelőször. Viszont az ár valamint a kétes Samsung panel miatt a 40-es mellett döntöttem. Kezdetben túl nagynak tűnt a tv, viszont 2 hét eltetltével már ott tartok, hogy inkább kicsinek tűnik, mint nagynak...
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
flash-
veterán
a sharp panasonic philips tvket miert nem ajanljak annyian ?ezek nem olyan jo markak?
-
Peak
addikt
-
metron
tag
Utanaolvastam, atragtam, megneztem. Nekem foleg "mozizni" kellett, nem elek Mo.-on igy a rotyi klub ami biztos nem eg be. Itt meg nem lattam egyetlen begett, de akar "ghostolo" logot, pedig a zasszony le tud ragadni a TV elott Egy kollegam sem sirt meg ilyen miatt, pedig van parnak plazmaja.
Azota meg miota belemelyedtem kicsit a Samu, meg masok panel lotto (panel switching) topicjaba, semilyen Samsung termeket nem vennek. Hulyenek neznek, oszt meg fizessek?
De ez itt total off, csak valasz volt a "milyen plazma alternativara". -
Scarabe
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárláson vagyok hetek óta, de annyi adaton és leíráson küzdöttem át már magamat, hogy jojózik a szemem, amit viszont szinte biztosra tudok, hogy se plazma se szimpla cld-t nemszeretnék, a "Led" esek között nézelődöm, tudom nem nevezhető annak, de mégis pár jellemzőjében közelebb áll hozzá. A következő pontok amik "biztosak":
- LED
- 40-46"
- FullHD
- 3D nem lényeg, de ha van az sem gond.
- PC és Konzol barát
- TV adás maximum sportban és Zenében merülne ki, de 98%ban gépről HD filmek, sorozatok fognak menni, valamint kis internetezés, és végül játék, PC és Konzol.
- 180 - 230 ezer bruttó HUF környékeA következő jelölteket találtam eddig, de mivel a 3 heti olvasás után sem érzem magamat expertnek, inkább biztos ami tuti szeretnék tanácsokat kérni tőletek, ki mit ismer esetleg bombázzátok meg az eddigi elképzeléseimet
samu UE40D5500
samu UE40C6500
samu UE40C6700
lg 42LW5500
samu LE46C750
lg 42LW570SVélemények esetleg új jelöltek és miért?
"We never really grow up, we only learn how to act in public."
-
metron
tag
válasz Champipi #10354 üzenetére
"Hogy 3 hónap múlva a könnycseppjeim áztassák a nagyáruház katalógusát, amikor ugyanazt a modellt látom 30 000 Ft-al olcsóbban? "
6honap mulva meg -50eFt, 12 honap mulva mar nem lesz kaphato ujonnan, 24honappal meg mar a kutyanak sem tudnad eladni Ez van az ilyen, hogy tartos elektronikai fogyasztasi eszkoz fogalma megszunoben van.
A TV-k piacat is porgetni kell, evente model valtas, "tokeletest" meg ne is keress semilyen technologiaval. Azt nem eri meg gyartani, evente novelni kell az eladasokat. Az elozo TV-met 10eve vettem, na ezek a mostaniak akar LCD v. Plazma ennyit nem fognak kibirni
A TV-ket meg nem tudod ugy osszehasonlitani mint mondjuk a PC-s cuccokat, mert tul nagy a szubjektiv faktor. Az osszes objektiv mert faktort meg nem lehet csak "ugy" megerteni, nemi hattertudas is kell hozza.
En ezt anno ugy akartam feloldani, hogy gondoltam veszek egy olyan TV gyartotol aki eleve maga gyartja a TV lelket, a panelt bele es az "jo". Igy inditottam, hogy Samsung LED. MErthogy mi folyik a csapbol, hat a LED. Aztan ugy mernok letemre, csak ugy nem veszek akarmilyen elektronikai kutyut, hat neki alltam "tanulni". Elso dobbenet, hogy jo-jo, hogy LED, de akkor oldalt vagy hatul legyen a megvilagitas? Sok olvasgatas, tesztek, becsavarodas, majd visszateres az objektivitashoz, nezzuk meg a szamokat. Szinhuseg, nativ kontraszt stb.. Ujabb dobbenet, hogy tok mindegy, hogy LED vagy CCFL, a szamok azt mutatjak, hogy a kepminoseg nem egyertelmuen "technologia" fuggo, mindenbol lehet jot es szart is csinalni, jo nagy atfedessel es raadasul kompromisszumokkal. Hosszas gondolkodas utan jott, hogy akkor "olcso" ccfl es Samsung mert az k. jo paneleket csinal. Majd jott az ujabb dobbenet, hogy igen am, de a nagy gyartok nem csak sajat markas paneleket hasznalnak, hanem adott tipuson belul veletlenszeruen vagy gyartoi vagy vmi dzsunka kinai panelt kapsz. Minezt ugy, hogy pl. a mert kontrasztarany akar a fele is lehet egyiknel - masiknal ugyanazon a tipuson belul.
Ahogy te en itt adtam fel es elmentem a botban azzal a cellal, hogy megveszem az elso szembejovo nekem tetszo adott aru es meretu TV-t. Ujabb, dobbenet, hogy ez mind okes, de ez nem tetszik, meg az nem tetszik.
Szoval good luck! -
flameboy
csendes tag
Hello!
Engem is érdekelne az ex720-ról egy két tapasztalatod.Ebben a tipusban gondolkodom én is csak 46-os méretben.Üdv!
-
harry
veterán
Sziasztok, nemsokára mi is TV-t szeretnénk vásárolni, de nemigazán vagyok képben, egyelőre annyit tudok, hogy valamilyen LCD lenne.
Méretben passz, ahogy néztem, már a 32-nél nagyobbak ára sem vészes, ugyanakkor azért a minőség fontosabb a méretnél.
Megvilágítás tekintetében nem hiszem, hogy különösebben gond lenne a fénycsöves megoldás, igazából a LED-eseknél a szélek bevilágításánál vagy ilyen foltosodástól félek kicsit.
Árban szintén nem tudom, hol érdemes mozogni. Így elsőre mondjuk 100-150k között.Van konkrétan ajánlott/favorit típus, márka, technológia? Milyen paraméterekre kell figyelni egy TV-nél egyáltalán? Felbontás fullHD az ok; legyen min. 100Hz képfrissítési freki, vagy ez mennyire fontos? Egyéb érdekességek?
Mostanság néztem pár filmet egy Samsung 32C6000 TV-n (ha jól emlékszem), a kép, színek nagyon tetszett, elég élethűen hatott, de többször látszott bevilágítás, jellemzően a széleken, ami miatt én pl. kizárnám.
Még annyi, hogy egy nem-síkképcsöves, 63cm-es CRT-ről fogunk váltani, IPTV (T-Home) lesz + valamilyen digitális jelen PC rákötve.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Rgabor23
csendes tag
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy nemrég vettem egy hd ready lcd-t sikerült dvi-hdmi átalakitoval összekötni a laptoppal és ugye sikerült feltornászni a felbontást full hdre és a full hd videok jobbak mint az alap 720okhogy lehet ez?
köszike
-
Beti88
csendes tag
Philips LCD TV 42PFL7685H
Tud bárki bármit mondani róla? Mert *semmi* tesztet, vagy véleményt nem találtam róla, csak a specifikációkra támaszkodhatok.
Bárkinek bármi információja?
Előre is köszi
-
Rick4
félisten
válasz Beti88 #10377 üzenetére
Komoly cucc, nekem egy 47plf7604h-m van, ebben is van internet tv wifivel, (de lehet csak lan-nal) mindenféle analóg- digitális tuner, és olyan képet csinál még egy gagyi SD csatiból is, hogy leesik majd az állad.. A Samsung, LG menürendszerek elbújhatnak mellette...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vlevi
nagyúr
válasz Rgabor23 #10376 üzenetére
Úgy, hogy a HD Ready azt jelenti, hogy képes fogadni és feldolgozni a FullHD jelet, de a képernyő fizikai korlátai miatt csak kisebb felbontáson tudja megjeleníteni.
De mivel valami eszement ötlettől vezérelve a HD Ready az 768 sor, ezért, ha egy 720-as felbontású filmet küldesz rá, akkor az felfelé kell méreteznie, míg egy 1080p-st lefelé. -
Tucobe
tag
Sziasztok! Nemrég lecseréltem a tv-met egy Sony lcd-re. Van rajta USB is csak nem tudom lejátszani róla a filmeket? Esetleg valaki tudna segíteni? Köszi előre is!
-
Rgabor23
csendes tag
köszi a választ
igazábol arra gondoltam h hogy lehet az h át tudom állitani a tv felbointását full hdre mikor elvikeg csak 720at tud mégis 1080ra is átállithatom és ki is irja h 1080i
szval akkor mégiscsak tudok full hd 1080 filmeket nézni rajta.egyébként errol van szo
http://www.edigital.hu/LCD_televizio/Hannspree_SJ22DMAB_LCD_televizio-p58637.htmlcsak régen ugye ha egy monitor tudodd egy x felbontást akkor azt nem léphettem tul.
De köszönöm a válaszokat
máris nézem az avatart full hd ben
[ Szerkesztve ]
-
trippla
tag
Most találtam egy 40C6000 Samsung lcd tv-t egy Auchan áruházban 160e Ft-ért. Nagyon gondolkodok, hogy megvegyem. Sajnos a felhősödés dolgot majd, csak akkor tudom kipróbálni, ha hazavittem. Teljesen tanácstalan vagyok
-
trippla
tag
Nos, megvettem a Samsung C6000-et és D jelű panel van benne, tehát CMO, ha minden igaz. Nappal elég szép a képe, de ha besötétítek, iszonyatosan felhős és a 4 sarokba erős fényforrásokat látok. Szerintem holnap viszem is vissza. Engem ez iszonyatosan zavar. A sima C650-nél nincs ilyen jelenség? Ha még van valahol, olyat fogok venni. Nagyot csalódtam a ledes háttérvilágításban. LG-nél is fenn áll ez a jelenség?
-
Roli93
csendes tag
Hello.
Tv vásárlás előtt állok és az a bajom hogy nem tudom, hogy milyen Tv-m legyen.
Nagyrészt Xbox 360-azni és Tv-zni szeretnék rajta.
A keretem sajnos elég kevés:60-70 ezer forint.
Szerintetek milyen tv-t vegyek??
1080p vagy elég a 720p is???
Előre is köszönöm!!!
UI.: Bocsi a hülye kérdésekért -
BBéci
legenda
válasz Rgabor23 #10387 üzenetére
Százszor elmagyaráztuk itt a topikban, de a kezelési könyvben is megtalálható, hogy amit a tévé kiír, az a beérkező jel felbontása.
A monitorban nem szokott skálázó processzor lenni, a tévékben viszont van, azzal alakítják a kapott jeleket saját felbontásukhoz igazodóra.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
szimszonos
őstag
Hagyjátok már a led tv-t nagy része egy parasztvakítás.Olcsó edge led háttérvilágátású tévék gagyik a felhősödés miatt egy jobb full hd lcd sokkal jobban megéri.Szebb képet produkál jóval ólcsóbban.Én nemrég vettem LG 42LD550-et és senmi olyan dolgot nem tapasztaltam ami az olcsóbb led tévék velejárói.115k volt egy samsung c6000 160-170k és felhősödés,sarkoknál bevilágítás+tükröződő felület jellemzői.Miről beszélünk akkor?Lerágott kutyacsont az egész vagy full led 200k fölött vagy egy fullos lcd jóval ólcsóbban.Köztes megoldás nincs ezt tudomásul kell venni.
-
Pantok
aktív tag
válasz szimszonos #10396 üzenetére
Téged kereslek egy hete. Épp egy ilyen 42ld550-t akarok venni kb 1 hét múlva de az internet jól megvan zavarodva ha megkérdezem hogy milyen. Sehol nem találtam infót hogy milyen panel van ezekben, sehol nemtudtam szemügyre venni hogy egy tök fekete képernyőn mennyi bevilágítás látható, ráadásul mindenki az internetezésröl áradozik róla amikor ahogy én láttam azt nem is tud.
Főként filmezésre/konzolra tervezem használni, te esetleg futottál bárminemű negatívumokba ilyesmiben?
Csak a gyengébbik verzióját láttam egy médiamarktban (420 vagy mi) és szerencsére valami hihetetlen sz*r minőségű adás ment rajta szoval az nem adott túl jó támpontot. -
szimszonos
őstag
Nagyon sokáig hezitáltam mire ezt a tévét választottam,igaz először LG LD750-est akartam venni az 200hz-es meg internetböngésző is van benne de az elfogyott.Ebben jobb panel van mint az általad látott 4-es szériában.Ma játszottam konzollal rajta nagyon jó képet ad,hd filmeknél meg digitális tévéadásoknál is.Analóg adás az nem a legjobb rajta de én digitálison nézem így ez a része nem zavar.Bevilágítással nem találkoztam igaz a fényerőt meg a többi dolgot be kell állítani mert a gyári beállítások elég gagyik de ez majd minden tévénél így van.Nekem szép kép van rajta a fekete is jó lcd-hez képest,igaz az üveg paneleseken jobb (samsung c650) de az tükröződik nagyon én megéztem azt is,ez ha rásüt a nap vagy felkapcsolok 2 csillárt a szobában akkor is éles képet ad.
-
szimszonos
őstag
LG menürendszert kétlem hogy elbújhatna mert köztudomású hogy a Philips-nek van a leggagyibb menürendszere volt szerencsém kipróbálni az viszont igaz hogy a Philips tv tunerje nagyon jó de digitális sd adásnál az lg is hibátlan képet ad csak az analóg adásnál gyengébb.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest