Aktív témák

  • andr_s

    tag

    válasz muveszur #6551 üzenetére

    Nehogy azt hidd, hogy neked jó lesz, ez is a lehúzásra megy... :(( én is mikor megvettem a TV-t, és mivel van benne digitális tuner, elkezdtem nézegetni a szolgáltató honlapját (nálam T-kábel van), mivel már kaptam ezzel kapcsolatban többször szórólapot, de akkor még annyira nem érdekelt!

    ezt írják idézem:
    "Set Top Boxra akkor is szükség van, amennyiben maga a tévékészülék digitális, mert a berendezés dekódoló szerepet is betölt. A Set Top Box készülék a televízió AV bemenetére (Scart, RCA bemenet) csatlakoztatható a megfelelő összekötő kábellel. A Set Top Box telepítés és a tévékészülékhez való csatlakoztatás mikéntjét a berendezéshez mellékelt útmutató részletesen leírja." :W

    ja, és persze egész véletlenül a set top box nem is olyan olcsó:

    "A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges Set Top Box havi 800 Ft-ért bérelhető, vagy egy összegben, 16.900 Ft-ért, illetve 3 x 5700 Ft-ért részletre megvásárolható. A Set Top Box megvásárlásáról bővebb információkat itt talál."

    persze ez nézőpont kérdése, lehet megér ennyit... meg azt sem tudom, hogy ez más szolgáltatónál hogy működik, lehet máshol más fajta rendszer van, és tudod a TV-d digitális tunerjét használni!

    szóval én egyenlőre hanyagolom ezt a digitv-t....

    egyébként itt találsz több infót T-kábelest:
    http://www.t-kabel.hu/engine.aspx?page=showcontent&content=altalanos-informaciok-digitszolg

    üdv,
    Andris

Aktív témák