Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    Sziasztok!

    Na nekem a típus után S betű van, akkor elvileg samu panel,de nem 100%. Viszont akkor ez igazolná az orosz fórumot, ahol a modell szám alapján írták, hogy samu panel van bennük.
    Srácok akinek van R-es szériája, az írja már be hogy milyen beállíátsokat használ pl tv-hez meg pl dvd-hez?
    Az lenne még a kérdésem, hogy ezeket a sémákat el lehet valahogy menteni, hogy ne kelljen mindig újra állígatni, hanem csak elősveszem hogy mondjuk tv séma?
    Eléggé elégedett vagyok a tv képével, főleg hogy jó minőségű kábeleket vettem a faltól kezdve.
    Viszont azon gondolkodom, hogy mennyit számít a minőségen, hogy a padláson ahova bejön a t-kábel,ott milyen az elosztó, mert 4 helyre jön le nálunk. Meg azt sem tudom milyen kábelt húztak be a falba a padlásról. Mivel kiderült számomra, hogy nagyon fontos hogy ne csak 1X-en árnyékolt legyen hanem mondjuk 4X-en, ezért szerintetek érdemes lenne az lcd-hez lejövő ágat valami spéci koax kábellel újra behúzni meg kicserélni valami faszára a padláson levő elosztót? Esetleg valami jelerősítőt betenni? Sajnos nem tudom hogyan lehetne lemérni a set top box előtt, hogy milyen minőségű a jel és azzal szemben milyen minőségű a jel fent ahol bejön a t-kábel. Valaki ötlet?

Aktív témák