Aktív témák

  • cocoo

    tag

    válasz Anyád911 #5899 üzenetére

    Igen az óvatosság nagyon fontos, de nem csak a webshopoknál, hanem sima boltoknál is.
    Előzőekben is írtam az AVplanetről, ami az egyik legrosszabb és illegális tevékenységű üzlet és webbbolt. Ők nem gyári garanciát adnak, hanem "saját" garanciát. azért is szophattál velük. különben erre a garanciára a legjellemzőbb a mobiltelefonok piaca!

    Egy a fontos bárhol vásárolsz: GYÁRI GARANCIÁT adnak-e? Azaz a típushoz járó eredeti garancialevellel szabad csak megvásárolni valamit és a legjobb áfás számlát iratni (amit nem csak cégre, hanem magánszemély nevére is címére is ki lehet töltetni) hozzá, mert 2-3 éves garancia esetén a sima blokk kifakul és olvashatatlan lesz.
    Ekkor hiba esetén eleve nem kell a boltba visszavinni, hanem egyből lehet a szakszervízbe vinni, így gyorsabban is kész van + biztos hogy szakember áll neki, hozzávaló szerszámokkal.
    Igen a letöbb esteben a legalitás 10-20 ezerrel többe kerülhet, ami meghibásodás esetén akár 100000es tétel alól is mentesíthet (pl. egy panelcsere)

    Kicsi reklámként (teljesen pártatlanul):
    http://www.electroworld.hu
    (itt sok esetben olcsóbban hozzájutsz a termékhez mint az áruházban, 30e felett ingyenes a házhozszállítás, aminek időpontját a rendelés leadásakor ki lehet választani)

    http://www.netdepo.hu
    az egyik legprofibb webbolt Magyarországon, nagyon értik a dolgukat! Minden termékhez eredeti, gyári garancia!

    http://www.edigital.hu
    jó akciókat szoktak csinálni

    és még sokan mások.

    4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4

Aktív témák