Aktív témák

  • Bandus99

    őstag

    válasz Luissimo #46694 üzenetére

    Koszonom.

    Termeszetesen nem magamtol merult fel bennem a kerdes hanem a meglatogatott kereskedo kivant igy rabeszelni a tvre erre hivatkozva hogy majd ugy fogok jarni mint nemregiben egy ember akinek tonkrement tv-je es szlovakiaba kellet draga penzen kikuldenie javittatni a tvt. Persze az internetes ar (vetelar+szallitas) igy is -20.000ft a kereskedo arahoz kepest. Meg peldalozott a 3 napos cseregaranciaval amit nem tudok ervenyesiteni a webaruhazba - igaz a webaruhazban 8 nap a cseregarancia- de ez reszletkerdes.
    Azt tisztan leszurtem MINDEN kereskedo hazudik annak megfeleloen ami neki az erdeke.
    Eppen mit akar ramsozni kezdi bizonygatni hogy HD tvt kell vasarolni a masik meg azt bizonygatja felesleges a HD eleg boven a HDready stb stb

    Es igen valoszinuleg ezek a kerdesek is mar joparszor ki lettek targyalva de aki nem elt a topikban az elmult fel egy evben annak nehez megtalalni a megfelelo reszt Tudom van kereso is de az sincs kizarva ma mar maskent vannak a dolgok mint fel evvel ezelott.
    Egy internetes kereskedot felhivtam O eppen JVC vel peldalozott hogy bepanaszoltak a magyar szervizt az anyavallalatnal mondvan nem hajlando javittatni az europai garancias tvt es allitolag botrany volt belole. Persze azt hogy igazat mondott-e nem tudom ellenorizni, max feldobok egy penzermet es eldontom elhiszem-e vagy sem.

    De ha itt megkerdezem es itt valaki azt mondja hogy az 1 honapja vasarolt szlovakiabol szarmazo eu garancias samsung tv-jet zokszo nelkul javitotta a magyar samsung, akkor annak hiszek.

    Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

Aktív témák