Aktív témák

  • ZewaDeluxe

    tag

    Hát kérem tisztelettel!

    Ha jól látom, még nemigen jelentek itt meg a jó hírek az idei évi Samsung LCD-kről, pedig…
    Emitt [link] láthatni egy kiadós kis cikket az új 6-os, B-sorozatról. Ha jól értem, akkor lehet majd választani: a Touch of Rose vagy a Touch of Grey között. Emitt [link] azt írják, hogy a B652 lesz a rózsás, míg a B651 lesz a grafitos-szürkés „érintettségű”…

    Idézem:

    "Samsung also offers some alternative models with the same specifications (and hopefully performance) but different styling. Here’s what we’ve been told by Samsung (may not be 100% accurate):

    * Samsung LE40B651: glossy black bezel is infused with dark-grey accent. Also sold by retailers as LE40B651T, LE40B651T3 or LE40B651T3W.
    * Samsung LE40B652: glossy black bezel is permeated with deep red tone (”Rose Black Crystal Design”), and the bottom of the LCD panel is V-shaped rather than U-shaped. Also sold by retailers as LE40B652T, LE40652T4 or LE40B652T4W."

    Esetleg ezt meg tudja valaki erősíteni???

    Azon gondolkodom, hogy lassacskán értelmét veszti a HTPC fogalma úgy általában. A TV gyakorlatilag minden típusú videó és audió formátumot lejátszik (kivéve nyilván az Image-fájlokat… :B ): rábiggyesztesz egy nagyobbacska pendrive-ot, USB-vinyót videókkal, zenével, képekkel, és ragyogó, animált menükben navigálva nézegetheted-hallgathatod őket. Sőt, ha minden igaz, a TV egyik USB-csatijába Wi-Fi adaptert is lehet dugni, amivel meg elérhet az ember pl. egy routerre kötött tároló-valamit… Stb…

Aktív témák