Aktív témák

  • Motaba78

    őstag

    Sziasztok!

    Tegnap este sikerült a kis kiszemeltemet hazahoznom (Panasonic TX-37LZD85F), természetessen mint mindenki én is egyből kicsomagoltam, és rögtön a helyére tettem a kicsikét.
    Elöször csak összekötögettem setupbox - UPC, házimozi rendszer, és végül a kis épitett HTPC.
    Bekapocsolás után szokásos kérdések, otthoni vagy üzleti felhasználás, milyen országban vagyok, majd elkezdte keresgetni a fogható adásokat.
    Miután ezzel végzett, én is keresgettem nézgettem miket talált és miket nem és megtalált minden csatornát amit lehetett.
    A képminőség úgyis mindenkit az érdekel :K
    sima adás ezen a tv-n nem ez lesz az erőssége, de ezzel számoltam is sima analóg adás a tv nagy felbontása nem az igazi. De jobb a minőség mint gondoltam.
    UPC box: itt már előjönnek a digitális adások szebb minősége a sima antennához képest egész jól nézhető nincs probléma.
    DVD- hozza azt a tipikus DVD szintet vagyis 720*576 ami a tvnek nem jelenet problémát a maga 1980*1080 felbontásáshoz képest. Ezzel sem lesz probláma ;)
    HTPC - a videokártya HIS x1950pro turbo 2 dvi kimenettel, ezért a kártyához mellékelt dvi-HDMI átalakitott hívtam segitségül, kártyára felrak HDMI kábel a HDMI1-be a tvbe a másik fele pedig a VGA kimenetre és tv-n HDMI1 kiválaszt pc bekapcs.
    Elindul a tv-n megjelenik HDMI1 felirat szélesvásznú 1080P :B ohh mondom ez igen jól kezdődik mondom várok, hogy minden ok legyen, gép feláll xp van a gépen CCC nélkül tehát ott nem tudtam semmi hókusz pókuszt csinálni, látom az asztalt már akkor nagyon tetszett a képe mondom akkor a tv max felbontása 1980*1080 oks átvált minden ok látok mindent tetszik, na mondom akkor most következik ami az erőssége mivel pont itthon volt Die Hard 4 - igaz csak a 720p verzió de mondom jobb lesz mint a semmi, VLC player használtam film indit és csak :DDD :Y :C :R , mondom ilyen nincs WAZZE mint a moziban, ja igen a hangot optikai kimeneten kötöttem a házimozi bemenetére (Panasonic SC-PT 860), megy szépen haverral az állunkat kerestük és elkezdtük nézni a filmet, természetessen nem tudtuk abbahagyni.

    Konklúzió:

    Mivel nekem ez az első LCD TV-n nincs összahasonlítási alapom a gyakorlatban de láttam haveroknál más gyártójú LCD tv-ket, Az általam vásárolt TX-37LZD85F panasonic készülék számomra hozza amit szerettem volna hogy teljesítsen, ÍGY általam és könnyü üzembehelyezhetősége és megfelelő működése miatt "KÜLÖNÖSSEN AJÁNLOTT" kategória.

    Képeket természetessen fogok mellékelni.

Aktív témák