Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Bernardo20 #17146 üzenetére

    Kicsit OFF, csak a mai gőzt kicsit leeresztem.

    Kábelekről: Ma vettem egy videókártyát, és egy HDMI-HDMI kábelt, utóbbi "Madics" márkájú, az MM-ben kapható a játékkonzolos cuccok között. Igényesen néz ki, 5 méteres hossza mellett mindössze 5e Ft-be került, ezért ezt választottam a különféle HAMA kábelek helyett.

    Délután 14 óra óta küzdök a videókártyával, fehér pöttyök mindenhol, már a Win telepítő képernyőjénél is. Kipróbálva két különböző gépben, az első gépben két Win verzióval (az egyik frissen feltelepített csak ezért), 3 féle tápegységgel (Corsair, Chieftec, Thermaltake), kipróbálva DVI-HDMI kábel az erősítőbe, a videókártya mindkét DVI csatlakozójáról, illetve természetesen az ATi féle saját DVI-HDMI átalakító HDMI-HDMI kábellel. Háromféle driver, és már összeszámolni sem tudom hány egyéb marhaságot próbáltam ki.

    Csak az erősítő és az LCD TV közé berakott új Madics kábelhez nem nyúltam. Most azt cseréltem le egy noname, igénytelen, félig szétesett (ferdén akarták kihúzni az erősítőből, és a feje letört) HDMI-HDMI kábelre. Azóta semmi gond, tökéletes a kép.

    És a tanulság? Soha többé nem fogok fillérezni kábelen...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák