Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    válasz Scoobyka #16189 üzenetére

    Olyan, hogy minden szempontból kifogástalan legyen, egyszerűen nincs. Nemcsak TV-ben, másban sem.
    Valami egészséges kompromisszumot kell kötni az egyedi igények és lehetőségek alapján.
    Kinek ez a tényező fontosabb, kinek az. Én pl. nem igazán értem, miért annyira fontos ez az Ambilight a Philipsnél. Nekem ne világítgasson különféle színekben, bár még élőben nem láttam ilyet. :U A 100 Hz inkább fontos, de erről is megoszlanak a vélemények. Mozifilmnél pl. a Sony True Cinema opció kapásból kikapcsolja ezt is, ha egyébként be lett volna. Tudom, hogy inkább sportra van.
    Fontos persze az igen jó kép, de ennek ellenére én 656 Samut nem vennék a fényes káva és kijelző miatt. Pedig a firmware frissítés is nagy piros pont. Nem tudom, ez mennyire egyedi eset a többi márkához képest.
    Van olyan, ami miatt kieshet egy egyébként igen jó termék is. Ezért kell gyűjteni a plusz és mínusz pontokat, és összességében dönteni.
    Szinte már vérre menő csata folyik, hogy akkor legyen mpeg4, vagy úgy marhaság az egész, ahogy van, mert úgyis set-top-box lesz a vége. Kinek hogy.
    Vagy említhetném a Smart kérdést, amit egy időben én feszegettem, már elárulhatom, kicsit hátsó szándékkal is.
    Én sem emiatt választanék Sonyt, ha az lesz, de Cifu tesztje és az írások alapján az jött le, hogy a többinél ez a funkció gyatrább. Piros pont a W4000-nek, de ezen "nyúlugratás" után meg kiderült, hogy a Panasonic megoldása meg legalább olyan jó, vagy még jobb is.
    Szinte biztos, hogy ha lesz lapos TV-m, vagy 4:3-ban vagy 16:9-ben fogom nézni. :DDD
    Szívem szerint először Panasonicot vettem volna, igen jó képe van, de 37" és 42" között nincs 40"-os választéka, és az újabb típus csak jövőre várható szerintem.
    De ki tudja, mi lesz benne és pontosan mikor. :F
    Ezek az új készülékek szerintem már vannak annyira jók, hogy ha egymás mellé téve lehet is nüansznyi különbséget látni, otthon egymagában nem fogom a fejem a falba verni a választott típus képminősége miatt, hogy nem ilyen lovat akartam. :W
    Vagy várjunk még az OLED-ekre? :Y

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák