Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz jézusom #32351 üzenetére

    A Pacifica az jó táp abban csak kevés borsó és krumpli van, csak nagyon drága már. Régen is azzal etettem, csak akkor még 16800 volt a 13 Kilós, most meg 23000 a 11.4 Kilós. A Wild coast van tele töltelékkel az nem is annyira kell, de a Lamb még rosszabb lett aztán drágább a Pacificánál is. Nagyon elszaladt a ló a Champion petfoodsnál, de ez nem most hanem 2016-ban már, akkor cserélték le a recepteket meg a zsákok méreteit, drágítottak, azóta nem etetek velük.

    A pumpkin halas N&D-t akarom egyébként lecserélni, mivel megszűnt és hirtelen nem tudtam mit venni helyette így a régen bevált Pacificát vettem ami még most is jó, de meg is kérik az árát, így annál nem maradok hosszú távon.
    Leglogikusabb lenne a krumplis halas N&D-re cserélni, ugyanaz a táp csak a sütőtök/borsó helyett krumplival van hígítva. Csak én nem szeretem a krumplit (Wilderness-t próbáltam ami tele van krumplival és nem volt jó), de szerintem megpróbálom ezt mert a leglogikusabb jelenleg.

    Ha nem válik be akkor sok opció nem marad mivel a legtöbben krumplival hígítanak, a TotW is pl.. Marad a Carnilove halasa, az csak borsó+csirke. Vagy legvégén a Wild coast mégis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák