Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz bb0t #24247 üzenetére

    minél jobban össze vagyunk hangolva, annál tartalmasabbak a közös programok. a kutyának lételeme a falka, az, h valaki vezesse. ha össze vagytok hangolva, akkor vezeted, szabályokat adsz neki, feladatokat.

    a klikk+falat inkább magyarázat, h mi jó, mi nem, igy könnyebben megérti, mit akarsz.
    a láb mellett követés, ül, fekszik már következmény.

    Alfán azt látom, hogy figyel arra, h mit szabad és mit nem, ha új dolgot tanul. Azért nehezebb vele a tanulás, mert irtó gyors, nehéz elkapni a pillanatot. Amikor 70edjére vettük át a vizsgafeladatot, akkor már kajak nem élvezte. Itt a juti már azért kellett, hogy ki tudjam zsigerelni belőle a 71-dik alkalommal is. Ez nem jó, de ezért próbálom oldani, hogy új dolgokat csempészek a közös foglalkozásokra. Pl feladatot csinálok abból, amit különösen szeret, pl felugrás, puszi. A 71edik tök egyforma családi ház tervét már én se csinálom lelkesedve. De pénzért megcsinálom.

    Feladat, szabályok nélküli kutyából szoktam látni minden héten, amikor a rehabos blökiket behozzák a futira. Nyilván soha nem viszik el azt a kutyát a menhelyről, akit nem lehet sétáltatni, kitámad, harap, vicsorog, ha kell, ha nem. Ezek rosszul szocializált blökik, és marha érdekes látni a fejlődésüket. Van, amelyiket hetekig szájkosárral engedik be, aztán egyszercsak elkezd játszani, futkározni a többiekkel, nem támad, nem véd be, aztán lekerül a szájkosár.

    TaaT: ő is nagyon fajin blöki.

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák