Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Dorian #24152 üzenetére

    Ez is egy felfogás. Nekem sokkal jobb most a kapcsolatom Alfával úgy, hogy szabályokat állítottunk fel, mint Zeussal, akivel csak nagyon kevés szabályunk volt. A kutya szerintem igényli a korlátokat, úgy lesz boldog.

    Ne robotnak fogd fel, tökre örül, hogy gazdival tanul. Ha egyszer meglátogatsz, majd nézd meg milyen a robot. :D Nomeg elég intelligens ahhoz, hogy megpróbál hülyére venni.

    Valamint ne felejtsük el, hogy nekünk a közös életünk Alfival úgy indult, hogy sétáló embereket meg-meg csípett, biciklistát achileszen kapott (3 hónaposan), hörgősen levegőt vevő kutyák torkára ment, stb. Ösztön, és embertelen energia. Namost várhatóan 45-50kiló lesz, ha akkor jövünk rá, hogy baj van, már régen rossz. És mivel jó a vérvonal, szeretnénk megúszni a töketlenítést, és amikor ivarérett lesz, akkor még keményebb lesz.

    És köszönöm, nem akarok magyarázkodni, kártérítést fizetni, mert hülyére vett, vagy mert azt hittem, h szocializált, sosem bántott senkit, stb.
    Nálatok mindig ugyanazokkal a kutyákkal találkozik? Itt azért vannak meglepik, minden futin vannak új arcok, gyakran menhelyes blökik, rossz szocializációval, marha könnyen félreértik a kutyák őket.

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák