Új hozzászólás Aktív témák

  • pecze

    aktív tag

    Felraktam a Duokan-t a jobb PDF támogatás miatt, de van pár dolog, ami nagyon nem tetszik benne, nem tudom megoldhatóak e, ebben kérnék segítséget.
    Először is, vannak a prc fájlok, amiket valamiért nem lát, aminek prc a kiterjesztése azok szerinte nincsenek a Kindle-n, persze átkonvertálhatnám, de elég nevetséges lenne, ha visszafejlődést mutatna egy funkcióiban gazdagodott OS.
    Aztán, a címek ha túl hosszúak nem látszódnak, csak addig, amíg kifér a képernyőre, hiába lépek be a könyv információkba, ott se láthatóak.
    Harmadik, olvastam jelenleg egy könyvet, gondoltam folytatom, erre megnyitotta az első oldalánál, mikor valahol a 8x%-nál jártam.
    Átváltottam a Kindle saját menüjébe, ott meg minden a helyén van, megvannak a prc fájlok, tudja, hol hagytam abba azt a bizonyos könyvet, látszódnak a hosszú címek.
    Az egyetlen jó tulajdonsága eddig a PDF kezelése, ami tényleg sokkal jobb, de nem szívesen kapcsolgatnék oda-vissza a két rendszer között, szóval ha valaki tudna megoldást a problémáimra ossza meg, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák