Új hozzászólás Aktív témák

  • Officinalis

    csendes tag

    Legyen szíves, segítsen akinek van ötlete! Nagyon nagy problémám van a Kindle Keyboardommal! Már 2 éves, és eddig nem volt vele semmi gond, kb.1300 könyv van rajta. Úgy kezdődött, hogy a MEK-ről egy mobivá
    átalakított Quovadis-t tettem rá. Olvasás közben többször is lefagyott, először azt hittem csak ezzel a könyvvel van baj, mert folyton lefagyott. Aztán amikor épp felengedett néztem más könyveket azok is ezt tették, de annyira, hogy többszöri újra reteszelés után is csak a köröcske mozgott a bal felső sarokban. Ez is fura nekem, hogy vagy 1 percig nyomva tartottam a resetelő gombot, mert a 30 másodperces buli se hatástalanította a gépem, és mégse törlődött le semmi. Viszont a Calibrem a Kindle-n lévő könyvtárállományt hol látja, hol nem.
    A másik gondom az, hogy kipróbáltam a keresést, mert az utóbbi egy évben nem kerestem semmit, és kiírta a gép, hogy not yet indexed items, vagy 37 könyvre, és nem tudom ezeket a könyveket törölni, mert ahogy törlök egyet a Calibre nem látja a könyvtárállományát a Kindle-mnek, és így a többi könyvet nem tudom törölni, és az újraindítás se használ, sőt kikapcsolni se tudom szegény gépet!

Új hozzászólás Aktív témák