Új hozzászólás Aktív témák

  • U.T.

    csendes tag

    válasz hadsz #429 üzenetére

    Jó estét mesterek!
    Tegnap éjjel egy kisebb baráti körrel ellátogattunk a BARS 504-hez , Hajagra. 5-en mentünk kocsival , és a garázsok előtt parkoltunk le. Körbenéztünk a garázsokban , és az előtte álló (fapadlós) épületben.
    Utoljára hagytuk a bunkert. Az egyik betonkockában található lejáraton másztunk le , ahogy néztük , hermetikusan zárható (így van , vagy csak egy sima acélajtó?). A bejáraton olvasható "Belépés díjtalan , kilépés bizonytalan" felirat egyáltalán nem tántorított meg , pedig otthon be voltam fosva....azt hittem , nem merünk lemenni.
    Hát épp ellenkezője , senki nem parázott , simán lementünk. Terepruhában , airsofttal nyomultunk , fasza kommandós feeling volt. A Kaptár filmzenéjét hallgattuk közben , izgalomfokozás céljából :-)
    Az első szinten egyből megtaláltuk a lépcsőházat , ahol lemenvén körbejártuk (talán kétszer is) az alsó szintet. Találtunk egyetlen darab harcigáz szűrődobot , fent a falon (már nem tudom , melyik szinten volt).
    Ezután a felső szintet barangoltuk be , és nagyokat nevettünk a kívülről bereteszelhető WC ajtókon.

    Következő kérdéseink lennének , mert Ti vágjátok , mi (még) nem :-):

    -A bunker nem közvetlen találat esetén tényleg napokig képes volt egy szűk csoport elszállásolására , és a sugárzás elleni védelemre? Ugyan harcigáz szűrőt találtunk , de nem hinném , hogy a Gamma-sugarakat kiszűri:-D A gamma sugárzás kivédésére , ha jól tudom , több méter vastag betonfal , vagy több 10cm vastag ólomlemez szükséges.

    -Nem találtunk rajzokat a felső és alsó szintről (legalábbis nem voltunk benne biztosak , hogy azok-e). Kérhetnék valami rajzocskát mindkét szintről?

    Nagyon köszönjük előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák