Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz stoneradamf #2932 üzenetére

    az egyik bunkerban atom, a másikban vegyifegyvereket tároltak, nekünk anno ezt mondták. Talán ez lehet a magyarázata hogy egyiket őrizték csak később jobban. Mi mindegyiket őriztük, le volt pecsételve mindkét zár.

    Nem csak a lakó részre mehettünk be, hanem mindenhova. Mármint kerítésileg. Ezt úgy kell érteni, hogy a két bunker külön be volt kerítve, oda csak őrszolgálat alkalmával mehettünk, mindkét bunkert őriztük. Amúgy az összes többi területen nyugodtan mászkálhattunk. Tehát csak konkrétan a bunker belsejébe nem mehettünk. És pecsét is volt az ajtón. Lehet hogy valóban nem volt ott semmi, és csak merő fontoskodásból volt ez a nagy hajcihő, meg talán akkor még frissiben nem tudták, mi is van ott, vagy mi nincs, és jobb a túllihegés, mint hogy egy fémgyűjtő egy radioaktiv akármivel távozzon a helyről.

    A városkától távolabb lévő tárolóbunkerről nem hallottam, azt mi nem őriztük.Nem is tudom hol van, hogy van e egyáltalán. Pár éve tekeregtünk arra az erdőben, de csak külső géppuskafészkeket találtam.

    Az egész objektumot körbe őriztük régen. Egyszer be akart jönni lopni egy környékbeli, ott ahol őrségben voltam, nappal, azt hitte, be fogom engedni. De elzavartam a fenébe.Nem jelentettem senkinek, erre meg volt az okom, ami nem publikus.
    Egyéb incidensre nem emlékszem, a társaktól sem hallottam ilyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák