Új hozzászólás Aktív témák

  • spektra

    újonc

    válasz ócskás #6 üzenetére

    Üdv mindenkinek!
    Nemrég találtam rá erre a csapatra és a kezdet kezdetén közreadott listához fűznék pár dolgot. A debreceni helyszíneknél van némi keveredés.
    Debrecen, Lahner utca helyett az Asztalos utca a pontos hely és annak is az északi vége (zsákutca) és nem bombaraktár hanem valószínűleg az egyik távoli irányadó volt Észak-keleti). Jelenleg 10db(!) társasház található a telken felosztását követően.
    Debrecen, paci erdő pontosabban a mai Víkend-major (erről már írt valaki), na ez volt a bombaraktár.
    Kimaradt a listából a Debrecen, Szilágyság utca, ahol az észak-keleti közeli irányadó volt. Ez a telek jelenleg még talán beépítetlen.
    Valamikor régebben a Szilágyság utcán és Szepesen csináltam pár képet, majd ha megtalálom és be lesz szkennelve, akkor közkinccsé teszem.

    Aki Debrecenről jó minőségű ortofotót szeretne nézegetni, annak ajánlom figyelmébe a www.debrecen.hu oldalt és ott a polgárok menüpont alatt a szabályozási terv megtekintését. A jobb oldali menüben lehet kiválasztani, hogy melyik rétegeket szeretne látni az ember. Ortofotónál először a nagy felbontásúval kezd (2000-es években készült) és csak később vált át a "butább" 1999-esre. Az alsó gombokkal lehet navigálni (elég lassú a szerverük, tehát nem kell megijedni).

Új hozzászólás Aktív témák