Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Bandi18
tag
SPD pedálból mit ajánlotok ? MTB-re menne, de inkább aszfalton használom. Amit kinéztem az a Shimano PD-M520. Valakinek van tapasztalata ilyennel ?
-
Bandi18
tag
-
Bandi18
tag
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Elhagytam a stoplim egyik csavarát (PD-M520-as pedál). Nem tudna valaki adni nekem egyet ha van esetleg felesleges ? Kifizetném természetesen. Tiszaújvárosban lakom.
Köszi
-
Bandi18
tag
Ma majdnem sikerült elérni a 100km-t. Hiányzott még asszem egy 7-8km.
Felmentem Szentlélekre a Bükkben
Aztán mivel sokat kellett volna várni a vonatra inkább nem vettem jegyet hanem hazatekertem
Hát elfáradtam eléggé .
Elfogyott 3 üveg sör, és vagy 5-6 liter víz. Most 1-2 nap pihenés jön szerintem. Iszonyat meleg volt, szerencsére vittem naptejet és nem égetem le, meg locsoltam magam sokat. -
Bandi18
tag
válasz Audison #46368 üzenetére
Én spec 100-150km-ként takarítom a láncot. Ilyenkor kefével végigmosom a hátsó fogaskoszorút, fogkefével a láncot. Majd a Tescoban kapható szálmentes törlőkendővel áttörlöm a fogaskoszorút és a közöket, valamint a láncot is 2-3x. Várom hogy száradjon kicsit majd beolajozom. Ilyet használok olajozásra. a felesleges olajat letörlöm, megárom míg szárad kicsit, majd megyek egy laza 10km-es kört. ez egy 2 órás meló mosással együtt persze
-
Bandi18
tag
Sziasztok
Még tavaly estem egy nagyot bringával amikor a váltószem elferdült. Kiegyenesítettem és minden ok, de azért jó lenne lecserélni mert azóta félrevált a váltom. Miskolcon hova érdemes bevinni ?
Köszi
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest