Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Donnie Darko #1538 üzenetére

    Amikor egy táp "elfogy" (ez nem azt jelenti, hogy meghibásodik), akkor azt onnan lehet észrevenni pl, hogy amikor bekapcsolod a gépet, akkor nem mindig indul el a msina, akár a BIOS képernyőnél is megakadhat, vagy az OS indulásakor féluton, szóval bármikor, viszont ha az OS feláll és csak simán újraindítod a gépet, akkor meg semmi gond nincs. Ez azért van, mert amikor bekapcsolod, akkor egy pillanatra igen nagy a teljesítményszükséglet, minden "egyszerre akarja" felvenni a kraftot, egy ideig atápnak nagyobb teljesítményt kell kiszolgálnia. Önmagában a C2Q CPU-nak elég kell lennie a tápnak, persze az kérdés, hogy milyen eszközökkel és hány darabbal van teleszórva a konfigod.

    Régebben Nálam akkor fogyott el a táp, amikor vettem még egy plusz DVD írót, anniyra a határon volt szegény tápocska, hogy ez már sok lett neki, és akkor pont azt csinálta, amit korábban írtam.

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák