Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    válasz MPowerPH #1391 üzenetére

    Miután kamionnal ritkán tudsz közért közelébe parkolni, a rendes parkolók közelébe meg csak benzinkút van, ahol szintén nem kapsz kenyeret, ezért kimondottan olyan helyeket kell keresned, ahol közel tudsz állni a géppel. Nincs mindig idő megállni a város szélén és besétálni vásárolni, pláne nem szívesen hagyom csak úgy ott a szerelvényt akárhol, külföldön is szívesen leszívják a gázolajat, meg feltörik a fülkét két perc alatt, és visznek mindent amit érnek.
    Ahol tudsz közelbe állni kamionnal, ott bizony ennyi a kenyér. Franciaországban a kikötő közelében a Pidou nevű közért pont a kamionosok lehúzásából él, 2 euró egy félkilós kenyér, másfél euró egy bagett. Sör az van olcsón, csak nem mindenki alkoholista, így az nálam nem játszik.
    Lakhatásról meg nem értem miért írsz, nem volt róla szó.
    Angliában a közértben is láttam 2 fontért kenyeret. Ha megfelel az olcsó szögletes szeletelt szendvicskenyér az olcsóbb, én a rendes ehető kenyérről beszélek, nem a gusztustalan ízű kenyérutánzatokról.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák