Új hozzászólás Aktív témák

  • Aladdin81

    csendes tag

    válasz JohnK #1856 üzenetére

    Nekem nem jött be már G3-nál sem az ilyen lehajthatós flip bőrtok, G4-re meg már eleve nem is rendeltem ilyet. Egyszerűen túl bumfordi, túl nagy, nem elegáns, nem szép. Mert a G4 amúgy szerintem még kecsesnek mondható teló (határesetes, de még talán az, ugye 3000mAh), amit totál elront mind a szilikon, mind az ilyen flip tok. Ha ki kell venni, macerás, ha beszélni kell, hülyén néz ki a lehajtás, stb.

    Úgyhogy én ilyen (mű)bőr belebújós - szalaggal kihúzhatós tokot használok, elegáns, hátulján a hangszórónál szépen kivágtam (pillanatforrasztóval kiolvasztottam :) ) egy kis ablakot, hogy rendesen kijöjjön a hang akkor is, ha benne van a teló. Igényes lett, jól néz ki. Asszem a Samsung S2-esé az, ami pont passzol méretre. Ha le akarod csekkolni, csak kihúzod a zsinórral 1-2 cm-re, a bekapcs. gombhoz már hozzáférsz + az állapotsorhoz is, LED-et is látod, stb. A tok meg amúgy tökéletesen védi. Zsebre is így rakom.

    Az én tapasztalatom kb. 3-4 hónap után, hogy a telefon szólóban használva sem amortizálódik gyorsan, nem kopik a keret festése és a hátlap sem túl érzékeny. Persze vigyázok rá + heti 2x-3x mikroszálas kendővel áttakarítom. Akkor mindig olyan kirakatba való benyomást kelt, amit persze az érintőképernyővel való mókolás 1 perc alatt tönkrevág… :)

    A gyári szilikon tokból barkácsoltam príma navigációs tartót, úgyhogy az sem ment kárba. :)

    Ja, és ha vkinek kell ingyen gyári Jiayu G3 bőr flip tok, írjon címet PM-ben, s elküldöm.

Új hozzászólás Aktív témák