Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #11052 üzenetére

    "Ó, én mióta nyavalygok már, hogy tűnjön el ez a tök felesleges "Sikeres belépés/üzenetküldés....." kiírásával járó lépés, majd átirányítás..."

    Én se tudom mi értelme van neki.

    De ha nagyobb léptékben kéne tervezni, az egész fórumszerkezet nem túl ergonomikus.
    - Minek új oldalra ugrani a hozzászólásíráshoz? Miért nem lehet eleve a fórumoldalon egy doboz. Akár automatikus átméreteződéssel.
    - Miért nem lehet több embert kijelölni válaszra, ha egy hozzászólásban több embernek válaszolok? Ez később alapja lehetne további hasznos fejlesztéseknek is, pl. a piros új hsz jelző se olyan lenne mint most, hanem 4 állapotú: default (mint most), kikapcsolva (ilyenkor nem jelenne meg semmi csak ott lenne a Kedvenceim/Itt szóltam hozzá résznél), csak nekem írt hozzászólások. Ez utóbbi lehetne default módban is (39/2) formában. Esetleg (39/15/2), hogy az offtopic is külön legyen csapva.
    - Ezt tovább lehetne még gondolni úgy, hogy minden hozzászólás fejlécében a Válasz mellett lenne egy Idézés/Multiidézés link is.

    Némi AJAX-osítás is beleférne. Pl. új hozzászólások miatt nem töltené újra az egész oldalt, csak beúszna a többi hozzászólás fölé/alá (elrendezéstől függően) az új hozzászólás, valamint ellenőrizne x időközönként és ha nyitva van egy tabon egy topic, akkor automatikusan bepakolná az új hozzászólásokat. Más oldalakhoz hasonlóan annyi különbséggel, hogy itt a legutóbb olvasott hozzászólásnál maradna az anchorpozíció, amíg nem görgetsz felfelé/lefelé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák