Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Vasinger! #82176 üzenetére

    Így, hogy kész vagyok egy határidős melóval pont lefekvéshez készülődök (lesz kemény 4-5 óra alvásom) aktuális a dolog. ;)
    A párjaim mellett megszoktam, hogy a jobbomon alszanak, így arra fordultam, szóval az esetek 99%-ában már csak a jobb oldalamon tudok elaludni egyedül is.

    A derekam nekem is szokott fájni ha nagyon hülyén pakolom be magamat az ágyba, bár ez inkább a sok ülés mellékhatása. Ha többet mozgok (sí, úszás), akkor kutya bajom.

    (#82178) Totheground: Amexet mindenki köpködi aki bármilyen kapcsolatba került velük az ismeretségi körömből. Talán nem véletlen.

    Egyébként a céges számlám citinél van a vicc kedvéért. Van magán is de arra csak gyorsan átpakolni szoktam. Na most a céges elviekben szépen fut tovább, de így azért bízzon meg bennük más. Anno pont azért nyitottam náluk, mert kellően nagy megbízható cégnek tartottam a kiváló ajánlat mellett. Erről akkor ennyit.
    Az otp-t elvből kerülöm, a cib-nél van több magánszámlánk, eléggé lehúzás és a netbank kőkorszaki maradvány, szóval franc se tudja. Talán BB. Meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák