Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz Ragnar95 #65375 üzenetére

    nem is tudom :

    névjegyzék?
    hát a htc-nél pl. az első betű beütésére azonnal feladja a leggyakrabban használt kapcsolatomat, iszonyatosan gyorsan, könnyen, és nagyon pöpecül használható, nem kell görgetni, keresgetni, stb.---látszik, hogy nem használtál htc-t.

    flac-nál utána néztem, jogos

    htc gyári füles nagyon jó!

    de miért kell ragaszkodni az idióta elérhetetlen visszalépés gombhoz? a lehető legkényelmetlenebb megoldás, ráadásul nekem jobban kell a másik kezem ehhez a miniatűr kijelzőhöz (nem a telefon méretére gondolok, mert abban sajna sok a kihasználatlan hely), mint a nagy tepsi 5"-os kijelzőhöz.

    kapcsolók variálása...miért kell mókolni? JB= root, instabilitás...vagyis ti mondjátok! :)

    a htc one x-et vedd nyugodtan a kezedbe és néz meg mit tud egy 40-50 ezer forintos telefon!
    kb. 2x gyorsabb érzetet ad az i5-től, de ezt úgy sem hiszitek....
    a one, pedig mégjobb...ami viszont igaz, hogy mikroakadások vannak itt -ott, de az van bőven az i5-ön is.
    úgy tudnám ezt szemléltetni, hogy az animációkat be kellene gyorsítani az iphone-nál, és azonnal az is itt-ott akadozna ugyanúgy mint az android.
    már a kisegítő lehetőségeknél a mozgás csökkentését is bekapcsoltam, hogy talán, de ekkor meg annyit kell várni egy ablakanimációra, hogy megőszülök.

    higgyétek el nem tudjátok normálisan összehasonlítani, hallomásból, régi tapasztalatokból az iphone-t, mert az az előny ami volt, már közel sincs, ráadásul bármennyire bántják a htc-t, igen is nagyon minőségi készüléket ad ki, nagyon minőségi, a legjobban optimalizált és a legfrissebb androiddal.
    én most párhuzamosan használom a két telefonomat, és nincs miért az iphone-hoz nyúlnom, mert SZÁMOMRA a htc a jobb.
    a netezésnél lenne századmásodpercnyi előnye az almának, de az élményt elveszi a betakaró alsó, felső sáv, az amúgy is pindurka kijelzőbe.

    higgyétek el, nem akadékoskodok, saját preferenciáim vannak, mint nektek, de azt a begyepesedett sztereótipiákat, hogy az android szra, az android akad, az android lassú, az android újraindul és az android instabil felejtsétek el, mert én nem ezt látom itt a kezemben.
    pl. az utolsó htc-met 15 napja vettem, azóta nem volt újraindítva, soha nem akadt meg, nem állt meg, semmi....tökéletes...jah, kivéve a kamerát, ami sajnos a one-ban gyengusz!

    off-off....

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák