Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz Cyberpunk #62028 üzenetére

    De nem mindegy, mennyi. Nem lehet így gondolkozni, hogy így is úgy is. Vagy egy értékálló termeket veszel, ami X év után is érhet valamit, így a következő vásárláskor tovább tudod vinni a megmaradó értékét, vagy leszarod, veszel valamit, és úgy kalkulalsz vele, hogy egyszer majd kuka.

    Lássuk csak: eladtam mar (saját használatú termékek közül) egy 3G-t 35 ezerért (63-ban volt) egy i4-et 62-ért (110-ben volt, de részletre vettem, és apámmal fizettettem ki, úgyhogy lényegében csak 50-ben :DDD ) egy i5-öt függetlenül 440 dollárért (96 ezer).

    iPad vonalon iPad 2 refurb (350 dollár=75 ezer, eladva 82) iPad 3 420$-ért (havernek eladva 80), most egy minit hasznalok, ez bruttó 300 dollár volt (66 ezer).

    Ezek után komolyan azt hiszed, hogy úgy veszek majd MacBook-ot, hogy nem veszem figyelembe, X év használat után mennyit veszitek majd a dolgon? :U

    Pont ezért is használok iPad-et, iPhone-t, mert mar nagyjából atlátom, hogy a beszerzési lehetőségeimnek köszönhetően többe lenne, ha vennék 2 évente egy 40 ezres belépő droidot, aztán a kukába dobnam. Tudatos vásárló vagyok, a boltban is csak azt veszem, ami akciós. :DDD

    R3dsnake!

    Apple Store

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák