Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz matyi19 #59701 üzenetére

    igen, 4.3 alatt pláne bejött, és bár egyrészt cserélném már, mert mindjárt 8 hónapja használom, és ugye szeretem a változatosságot - legalábbis ilyen szempontból -, másrészt nehéz méltó utódot találni, ami kevésbé kompromisszumos...
    az 5s van főként képben, bár lehetőség szerint az új wp felé nyitnák, de lumia 1520 - ami akkumulátoros üzemidőben mindent ver - méretilag hatalmas, bár hardverben meg erős, viszont úgy lenyomta most a telekom az előfizetéses árát néhány nap alatt (talán 200 e ft volt 2 év hűséggel, most meg 130 e ft körül van), hogy megint gondolkodom rajta, legfeljebb elpasszolom, ha nem jön be a nagy mérete miatt.
    note 3 is jó, de nem nagyon kell megint samsung, mert az nem nagy változás lenne, bármennyire is jó az akkumulátoros üzemideje, a szervizes támogatása...stb.
    ááá, nem szoktam én ennyit gondolkodni ezen...

    madgie; igen, sajnos nincs nagy javulás az elődhöz képest.
    engem a kevés (3g) telefonálási idő bosszant kicsit, ebben az iphone nem domborít, és ha sok "helpdesk" becsúszik egy nap, akkor nem mindegy, hogy megszoktam már az s4 közel duplaságát...
    nem, nem beszélek telefonon 10 órát naponta, de nem mindegy, hogy a sok telefonálás mennyit szippant le az akkumulátorból.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák