Új hozzászólás Aktív témák

  • Wmwinters01

    tag

    válasz .Szaki. #179242 üzenetére

    Embere válogatja, nem vagyok idős, sőt... de sose az alapján vettem telefont, hogy mi az új, hanem mindig céleszközt kerestem, egy bizonyos feladatra első sorban, ami több évig is telefon marad. Ezért váltottam android vonalról iphonera, mert azért az apple valamivel jobban bírja az idő múlását, náluk az ember tud tervezni 3-4 évre egy telefonnal, mert lesz rá frissítés, nem avul el olyan ütemben a hardveres része mint egyik másik droidnak (nem akarok általánosítani mert régen volt droidom, a céges meg nem egészen 1 éve van meg, ami nem túl hosszú idő összehasonlítani a két oldalt).

    Biztos igaz amit mondasz, hogy idővel azért az ember prioritásokat vált, de szerintem nem csak annak kell tulajdonítani.
    Bár feltételezem, ha kicsit jobban érdekelne a téma, biztos engem is hajtana hogy az újakat vegyem és próbáljam ki, de nekem a telefon azért kell, hogy feltudjam hívni az a napi X embert akivel tartanom kell a kapcsolatot, odataláljak helyekre, dokumentálni tudjam a napi munkavégzését az embereimnek és néha tudjak páromnak üzenetet küldeni valamilyen platformon. Ezen kívül minden más nekem csak plusz ami különösebben nem mozgat, jó hogy van, de kb ennyi :DDD

    Ezért mondom, embere válogatja, bár feltételezem hogy nem belőlem van sok...

    I`m not afraid to die, I just don`t want to be there when it happens.

Új hozzászólás Aktív témák