Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    válasz r3dsnake #157973 üzenetére

    Nekem volt Comfort, Compakt, City, Alfa és Regatta is. A Regatta egy éves, a jelenlegi Compaktom ~3,5 és a Citym is, viszont az tavaly széthullott, helyette keresek most mást. Az Alfa pedig idén tél elején jött. A munkahelyemen pedig még mindig megvan a második Comfortom, ami már baromi öreg, iszonyatosan néz már ki szegény, de csak esztétikumi problémája van, a talpa rendben van.

    A Tiszàknàl arra kell figyelni, hogy levételkor nem játszik az az opció, hogy kilépsz belőle. Mindenképp ki kell bontani a cipőfűzőt. Erre anno csak legyintettem, aztán miután kettőnek pont emiatt szétment belül a sarka, megtanultam, hogy ki kell bontani, azóta nincs is ilyen gond. Nálam a cipőfűzőkkel van gond, állandóan elszakadnak meghúzáskor szerintem kb az összes Tiszámnak volt már cipőfűző cseréje. És nem is két Forint ha náluk veszed az újat, amit viszont pofátlannak tartok.

    Haveromnak viszont fűzős gondja nem szokott lenni, neki valamiért az orrával szokott egy kis gebasz lenni, azt meg még én nem tapasztaltam.

    Nekem igazából a külleme miatt és ami mégfontosabb a brutálisan jó talpbetéte miatt a kedvencem. Viszont most tényleg nem találok semmi jót, ami inghez is menne. :( Azt pedig nem tudom, hogy mondjuk egy Vans, vagy New Balance talpbetéte van-e ilyen jó. Az Adidas tudom, hogy nem, mert arról váltottam Tiszára anno.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák