Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz nofi #146481 üzenetére

    En S8-at hasznalok par napja.
    Nem rossz, bar kozel nem hibatlan...amolyan aprosagok, de pl. amikor kamera app elindul felveszi a fenyerot (nem maxra, de legalabb felig) ami sotetben nem tul kellemes. Igaz ha kamerabol kilepek vissza is all, de akkor is...legalabb lehetne allitani, hogy automatan felvegye vagy sem, de nem talaltam ilyet.
    Smooth-sag mint olyan letezik d nincs ott mint egy SE-n (parom telojat vetem vele ossze neha...szerintem 7plus sem volt azon a szinten mint SE. Az is lehet apple 4 colnal nagyobb kijelzore elfelejtett igazan jo rendszert irni, mert 7plus nem volt annyira kiraly mint SE, de sima 7-es mar reg volt a kezemben nem tudom csak a plus-ra sikerult megint benabban az optimalizalas)
    Nem gaz, de tapasztalok kisebb roccneseket itt-ott. Igaz mostanaban ios11-el sokaknak gondja van meg I8-al is, szoval rakas @ az egesz, de nekem 7pluson csak a kamera alkalmazas volt ami neha megfagyott GM alatt, mas nem jott elo, nem merult jobban, a vegleges verziot meg mar nem tettem fel (akarmit mondanak mas lehet a GM-hez kepest), mert eladtam, de 10.3.3-ra visszaallitva, es jelenleg inkabb minden ismerosnek azt javaslom tegye vissza 10-est, mert szinte mindenkinek van valami baja 11-el. Majd ha jo verzio lesz akkor kell feltenni, addig nem erdemes szenvedni.

    Naszal S8-ra visszaterve osszessegeben nem rossz, de azutan kezbe veve parom SE-jet az egyszeruen kicsi meg simabb mukodesu, de mint fentebb irtam 7plushoz kepest mar nem akkora a kulonbseg.

    Sima I7-es nem volt mostanaban kezem ugyeben nem tudom az is jobb-e mint plus (10-es ios-el), de el tudom kepzelni, viszont megvallom nem igazan ragad meg az S8, de nem hoz lazba sem az I8, de meg a 8plus sem...az X meg ki tudja? Lehet azert nem kerult piacra, mert nem volt kepuk ezzel a 11-es ios-el kiadni, de akkor meg kb meg masfel-ket honap mire 11-es jo lesz...na addig nem turnem azokat a problemakat amiket irnak tobben.
    Erdekes modon ipad-en 11-es iosnek nincs baja (meg maradtam inkabb GM-en mert nem volt kedvem shift+restore utan mindent visszatenni, mentesbol meg nem akarok) ami azert meglepo, hogy mashol meg nem mukodik rendesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák