Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    HAndras-nál egy comment:

    "Freddy baszki, fogadd már el hogy az átlag ember leszarja a cydiát meg a testreszabhatóságot. Nem kell nekik. Az kell hogy ha megfog egy kibaszott iPhone-t ami történetesen nem az övé akkor is tudja használni. Nem akarja kitalálni hogy a faszomtudjamilyenfelület éppen hogy működik. Ha vesz egy újat akkor nem akarja újratanulni, megszokta hogy működik, használja. Nyomkodja a szép ikonokat és ha érdekli hogy milyen lesz az időjárás akkor megnyom egy kibaszott ikont és megnézni. Nem akar widgeteket buzerálni mert van egy másodperc ideje arra hogy elindítsa a megfelelő alkalmazást, viszont nem akarja beállítgatni előre hogy mi legyen a képernyőn. Ez az átlag user a vásárló erő. Ez aki megvesz több 10 milló tetves iPhone-t. Nem azok vannak többen akik attól gondolják hogy kitűnnek a tömegből hogy táncoló kotton van lock screenen, hanem azok akiknek jó úgy a készülék ahogy az Apple kitalálta. Nem azért mert retardáltak hanem mert nekik ez egy kibaszott telefon, semmi több. És igenis jó a zárt rendszer mert megvéd egy csomó fostól, és lehet hogy 3 euró egy bluetooth alkalmazás de leszarom, van 3 euróm.

    Nem mindenki ilyen, van akinek nem jó így, van aki többet akar. Természetesen van arra igény hogy valaki maximálisan buzerálhassa a készüléket, az nyom rá egy jailbreak-et és azt csinál amit akar.

    Annyira jó lenne ha találnál magadnak egy nőt/fiút/kutyát/műpinát bármit csak hagyd már a faszba ezt a keresztes hadjáratot amiből ráadásul az jön le hogy mekkora GYökér vagy. Így, nagy GY-vel.

    Olyan kibaszott unalmas állandóan a vergődésed olvasni hogy az elmondhatatlan. Örülj neki hogy van Android, Galaxy 3, bármi olyan rendszer vagy készülék ami neked jó. Legyél vele boldog, legyél pozitív, érezd jól magad. Hagyd hogy azok is örüljenek a saját készüléküknek akik történetesen Apple fanok. (nem basszátok meg, nem funok, fanok)

    És még valami amit egyszer már leírtam valahol. Mielőtt megvettem az első iPhone-t megnéztem a konkurenciát. Hol a faszomba volt az android? Sehol. Mielőtt megvettem az első iPad-et megnéztem a konkurenciát. Hol a faszomba volt az androidos tábla? Sehol. Vettem valamit amit szeretek használni, vettem rá egy csomó alkalmazást, miből gondolod hogy azért mert a samsung kijött egy péklapáttal eldobok mindent mert ott szabad lehetek? Windows-ról is nehezen váltottam pedig gyűlöltem mint a szart de azon ugyanúgy megvolt a megszokott rendszerem. Miből gondolod hogy aki meg van elégedve az Apple által gyártott termékével azt egyáltalán érdekli a konkurencia? Ezek csak tárgyak, nem leszel jobb/rosszabb, kisebb/nagyobb, szebb/csúnyább attól hogy milyen telefonod van.

    És abban is kurva nagyot tévedsz hogy az átlag ember választani akar 1000 féle termék közül. Mondok egy példát. Ha elmegyek pl. hűtőt venni akkor kurvára zavar hogy 100 féle közül kell választanom. Mert nem érdekel a téma, akarok egy hűtőt, lusta vagyok átnézni az összes specifikációt, számomra ez egy szükséges tárgy és kész. Mit csinálok? Veszek valamit aminek teszik a kinézete és megfelelően drága is mert az olcsó húsnak 99%-ban híg a leve. Fingom nincs hogy a mostani hűtőm mennyit fogyaszt, (egyébként samsung) csináljon jeget, hűtse le amit belerakok és ennyi a többi nem érdekel. Van benne minden féle kék fény meg tudja a faszom de nem érdekel, ha hideg a cola akkor ok. Egy hűtő fetisiszta szemében nyilván kretén vagyok mert a cola egy sokkal olcsóbb készülékben is hideg lenne de leszarom, ha ránézek arra a kibaszott hűtőre akkor úgy érzem hogy azt vettem amire szükségem volt.

    Sokan így vannak a telefonnal is. Az általam ismert iPhone vásárlók közül a nagy többségnek bőven elég hogy fekete vagy fehér, azt se tudják hogy mit jelent a 16-32-64 gb. iPad-nél pedig még nehézkesebb elmondani hogy hány féle van mert már az is sok. (fekete, fehér, 3g, wifi, 16-32-64)
    Az Apple kibaszott jól eltalálta a termék vonalat, mert egy átlag ember max 2-3 féle között tud választani. Akkor sem tudja hogy mit vesz, de legalább a főbb paraméterek alapján (design, méret, szín) úgy érzi hogy azt vette amit akart. Ez az átlag ember nem képes egyedül PC-t, win-es notebook-ot, smartphone-t, táblát venni, mert túl nagy a választék, vesz valamit amire pénze van vagy amit ajánlanak neki a boltban. Ha media markt-ban tette fel a kérdését akkor általában beszopja.

    Nyilván nem mindenki ilyen, de hidd el hogy attól hogy valaki nem ismeri a specifikációkat (tehát leszarja a magokat, mhz-et, ramot, mindent) még szerethet egy terméket. Nem azért mert egy agymosott zombi hanem azért mert tetszik neki. Akkor is ha szerinted kicsi és unalmas.

    Nem az a bajom hogy neked más tetszik, más a véleményed, hanem hogy mi a fasznak kell ezt minden áldott postban előadnod? És tényleg olyan hülyeségeket írkálsz mint valami besértődött, idióta alsó tagozatos.

    Úgyhogy lehet hogy rajtam szemellenző van, de az legalább RETINA BAZDMEG."

    Még mindig fetrengek a röhögéstől. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák