Új hozzászólás Aktív témák

  • B.Ricsike

    őstag

    válasz #11073 üzenetére

    Mert mire kijön (ha kijön ősszel) az új iPhone, után várni kell a JB-re (valószínű elég sokat), ami nekem meg fontos lenne, ugyanis témázni akarom a telót (Winterboard, Dreamboard), mert az alap az nagyon nem bejövős, a témák viszont eszméletlen jól néznek ki.

    Kérdés csak, hogy mennyire lassul a 4S a JB-töl, illetve a témáktól.
    Sajna úgy látom, itthon elég kevesen foglalkoznak ezekkel a témákkal, ahogy a fórumon kérdezgettem, nem nagyon tudott érdemben senki segíteni velük kapcsolatban. Pedig szerintem bőven megérnének egy külön PH-s magyar fórumot is!

    Na meg az is benne van, hogy már meguntam az Android-ot, és szivesen kipróbálnám az iOS-t.

    Így legalább ha már kijön majd az új iPhone, és rászánom magam a megvételére, (ha addig meg nem unom az iOS-t is, vagy nem pártolok el tőle :) ) akkor legalább nem ismeretlenül vágok neki!

    Meg szerintem minél tovább vár az ember, annál nehezebb áttérni egy másik rendszerre, mert annyi újdonság jön egy egy fejlesztéssel, hogy szinte már követhetetlen a dolog.
    Szerintem most még egyszerűbb az átállás, mint ha mondjuk ősszel megjelenik az új iPhone, és még több dolgot és több újdonságot hoz majd magával, ergó még több mindent kell megtanulni majd használni, alkalmazni stb stb.

    Ragnar95 : Kár, hogy itt 30ezerrel drágább. Azt már sokallom sajnos érte!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák